Manchester City o învinge categoric pe Manchester United pe Old Trafford

Manchester City o învinge categoric pe Manchester United pe Old Trafford

Gruparea campioană a Angliei, Manchestert City, antrenată de Pep Guardiola, a învins într-un mod autoritar în deplasare pe Manchester United, scor 3-0.

În derbiul orașului disputat pe Teatrul Viselor, Old Trafford, meci umbrit de comemorarea dispariției lui Sir Bobby Charlton, decedat săptămâna trecută la 86 de ani, City a dominat categoric jocul.

Haaland a deschis scorul din penalti în minutul 26, același norvegian a făcut 2-0 în minutul 49, pentru ca Phil Foden să închidă tabela cu 10 minute înainte de final.

United venise după o serie de 3 victorii la rând, cu Copenhaga, Sheffield și Brentford, în timp ce Man.City ajunge ea acum la trei succese consecutive, după cele cu Young Boys Berna și Brighton.

ADVERTISING

De asemenea, e a doua victorie consecutivă pentru City în derbiurile cu rivala din oraș, după ultimul 2-1 din finala Cupei Angliei, în luna iunie.

Fanii diavolilor roșii nici măcar nu au mai așteptat fluierul final, și începând cu minutul 90, au început să părăsească în tacere stadionul..

În clasament, City este pe locul 3, cu 24 de puncte, la egalitate cu Arsenal, la 2 puncte în spatele liderei Totttenham.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!