Ambele formații din Manchester, eșecuri surprinzătoare în etapa de Premier League

Ambele formații din Manchester, eșecuri surprinzătoare în etapa de Premier League

Ambele formații din Manchester au suferit înfrângeri în această zi de sâmbătă, în runda curentă de Premier League, surprinzător.

Campioana Manchester City, din cauza unei infirmerii arhipline, nu a putut să pună în teren cea mai bună formație. Și a pierdut astfel cu 2-1 în deplasarea de la Wolverhampton, acestea fiind primele puncte pierdute în acest sezon.

Chiar dacă a dominat la capitolul cifre, având 8-1 raportul șuturilor pe poartă și 6-0 la cornere, Manchester City a pierdut după ce Dias și-a marcat un autogol, iar coreeanul Hwang a marcat golul decisiv în minutul 66.

ADVERTISING

De partea cealaltă, Manchester United își continuă forma teribilă, bifând un nou insucces și azi, 0-1 cu Crystal Palace. Andersen în minutul 25 a marcat singurul gol al partidei, o revanșă după eliminarea lui Palace acum 4 zile din Cupa Ligii, când United triumfa acasă cu 3-0. Trei înfrângeri în ultimele 5 jocuri are Ten Hag, care se gândește deja la o eventuală demitere. Echipa antrenată de Erik ten Hag ocupă locul 10, cu doar 9 puncte acumulate în 7 runde.

Dacă Liverpool învinge la Tottenham, tot sâmbătă seara, va deveni liderul din Premier League.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!