Mai merge Mutu cu naționala de tineret la EURO 2021? Negociază cu mai multe echipe din Turcia

Mai merge Mutu cu naționala de tineret la EURO 2021? Negociază cu mai multe echipe din Turcia

Selecționerul echipei naționale de tineret, Adrian Mutu, ar putea să nu meargă la Campionatul European din Ungaria și Slovenia, de anul viitor, dacă va accepta o ofertă de la un club din Turcia.

Digi Sport si Telekom Sport relatează că selecționerul este așteptat la Istanbul pentru a negocia preluarea unei echipe de club turce.

Publicația turcă Fanatik, dar și alte surse scriu că românul ar fi pe lista mai multor cluburi - nu mai puțin de cinci. Mutu chiar ar fi discutat cu conducerile celor cinci și ar urma să meargă la Istanbul pentru decizia finală.

ADVERTISING

Fostul atacant al lui Chelsea, Inter și Juventus, care va împlini 42 de ani în ianuarie, a antrenat pentru o scurtă perioadă pe FC Voluntari, în 2018, după care a ajuns la echipa a doua a lui Al Wahda.

La naționala de tineret, Mutu a reușit calificarea la turneul final în ultima partidă din grupă, după un egal cu câștigătoarea grupei, Danemarca.

Despre selecționerul tineretului s-a scris chiar că ar urma să semneze cu campioana CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu.

Citește și:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇