Luptă intensă pentru transferul lui Declan Rice, unul dintre cei mai curtați fotbaliști din această vară

Luptă intensă pentru transferul lui Declan Rice, unul dintre cei mai curtați fotbaliști din această vară

Mijlocașul lui West Ham United, Declan Rice, se bucură de un interes major pentru un transfer în această vară. Pe lista cu echipe care îl curtează se află Bayern Munchen, Arsenal Londra și Manchester United, însă West Ham United ține momentan la preț.

Cele mai noi informații legate de transferul lui Declan Rice vin din partea britanicilor de la Sky Sport, care anunță că Bayern Munchen este gata să facă o ofertă pentru internaționalul englez. Gruparea bavareză, care recent a câștigat titlul din nou în Bundesliga, ar fi gata să plătească în jur de 100 de milioane de euro pentru transferul lui Rice.

ADVERTISING

De asemenea, presa britanică mai anunță că antrenorul lui Bayern Munchen, Thomas Tuchel, a luat deja legătura cu Declan Rice. Tuchel l-a sunat pe fotbalistul lui West Ham, iar cei doi au discutat despre rolul pe care îl vede potrivit pentru el în echipa lui Bayern Munchen.

În viziunea bookmakerilor care realizează cotele la pariuri fotbal, Arsenal Londra este însă principala echipă favorită să-l transfere până în luna septembrie pe Declan Rice. Un transfer la Arsenal Londra are așadar doar cota 1.50, în timp ce o mutare la Bayern Munchen are cota 3.25. Manchester United are cota 7.00 să obțină semnătura lui Rice, Manchester City are cota 13.00, iar o mutare la Chelsea are cota 13.00.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ce spune Declan Rice despre un eventual transfer de la West Ham United

Declan Rice a fost întrebat recent despre informațiile constante care apar despre un eventual transfer, însă a driblat subiectul, spunând că gândul său din acest moment este doar la finala Conference League, pe care West Ham United o va disputa pe 7 iunie contra celor de la Fiorentina.

"Mintea mea nu a fost la un transfer în această perioadă, să fiu sincer. Principalul meu obiectiv în acest sezon, de la Cupa Mondială încoace, a fost să ieșim din lupta pentru salvarea de la retrogradare. Restul sunt speculații. Evident, nu pot controla asta, face parte din joc. Mă gândesc foarte mult la această finală, vreau să îi fac fericiți pe fani. Tot ce contează acum este finala Conference League, iar câștigarea trofeului ar fi o amintire care se nu poate compara cu nimic.", a spus Declan Rice.

ADVERTISING

Declan Rice, în vârstă de 24 de ani, a ajuns la West Ham în 2013, unde și-a finalizat junioratul, după ce anterior trecuse și pe la Chelsea. El a promovat rapid, iar în 2017 a debutat la prima echipă. În total, el a jucat 244 de meciuri pentru West Ham (15 goluri și 13 pase de gol).

Declan Rice e cel mai valoros fotbalist din lotul lui West Ham United

Cota sa de piață este de 80 de milioane de euro, fiind cel mai valoros jucător din lotul lui West Ham, conform evaluărilor făcute de nemții de la Transfermarkt. Pe locul doi este mijlocașul ofensiv Lucas Paqueta, evaluat la 45 de milioane de euro, iar pe trei îl regăsim pe Jarrod Bowen, evaluat la 38 de milioane de euro.

Managerul formației West Ham United, David Moyes, a declarat că există o șansă că Rice să plece, cu condiția ca prețul să fie corect. Presa britanică a anunțat că Rice are un acord verbal cu conducerea clubului, care specifică faptul că poate pleca dacă West Ham va primi o ofertă în valoare de 120 de milioane de lire sterline. Rice mai are un an de contract la West Ham - cu opțiunea pentru încă un an.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.