Bayern Munchen e campioana Germaniei după o ultimă etapă complet nebună

Bayern Munchen e campioana Germaniei după o ultimă etapă complet nebună

Bayern Munchen a câștigat titlul în Bundesliga pentru a 11-a oară la rând și a 33-a dată în istorie după o ultimă etapă nebună.

Pornită din postura de outsideră în această rundă, Bayern Munchen a câștigat cu un gol în minutul 89, scor 2-1, meciul cu FC Koln și a devenit campioană profitând de remiza Borussiei Dortmund din meciul de acasă cu Mainz, scor 2-2.

Până în minutul 89, Dortmund era campioană chiar și cu un eșec, dar golul marcat de Musiala pentru Bayern în confruntarea cu Koln, cu un șut din afara careului, a adus din nou titlul la Munchen.

ADVERTISING

Dortmund ar fi fost campioană cu o victorie indiferent ce făcea Bayern, dar a început meciul foarte slab. Olsen a deschis scorul în minutul 15 pentru Mainz, iar Dortmund a ratat un penalti prin Haller patru minute mai târziu. Onisiwo a făcut 2-0 pentru Mainz cu o lovitură de cap în minutul 24, iar Dortmund și-a revenit târziu, în minutul 69, prin Guerreiro, iar pe final a ratat mai multe ocazii mari, pentru ca golul de 2-2 să vină la ultima fază prin Sule.

Bayern, în schimb, a deschis scorul în minutul 8 prin Coman, dar a fost egalată în minutul 80 dintr-un penalti transformat de Ljubcic în minutul 81. Golul victoriei a fost adus de Musiala în minutul 89, iar bavarezii sărbătoresc al 33-lea titlu din istorie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!