LPF a prezentat echipa etapei a 25-a din Superligă

LPF a prezentat echipa etapei a 25-a din Superligă

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 25-a, conform site-ului oficial al LPF:

PORTAR

Cătălin Căbuz (Chindia / 26 de ani) - Deşi a încasat două goluri, a avut șapte intervenţii spectaculoase prin care a salvat un punct pentru târgovişteni.

FUNDAŞI

Radu Negru (FC U Craiova  1948 / 23 de ani) - A făcut un meci foarte bun. A contribuit la succesul echipei sale cu o pasă decisivă.

Andre Duarte (FC U Craiova 1948 / 25 de ani) - Liderul defensivei echipei antrenate de Nicolo Napoli a fost ca un zid în faţa atacurilor adverse. A câştigat 14 dueluri, dintre care 12 în defensivă.

ADVERTISING

Denis Ispas (U Cluj / 29 de ani) - A înscris pentru întâia oară în principala competiţie internă, golul său venind ca o răsplată pentru tot efortul depus de clujeni în încercarea lor de a recupera diferenţa de pe tabelă.

Risto Radunović (FCSB / 30 de ani) - A consumat multă energie pe toată durata partidei, fapt dovedit şi de monitorizările InStat, unde a fost fundaşul stânga cu cel mai bun index - 260.

MIJLOCAŞ

Adnan Aganović (Sepsi OSK / 35 de ani) - A reuşit a șasea pasă de gol din campionatul curent, fiind cel mai bun din lotul covăsnenilor la acest capitol.

ADVERTISING

Malcom Edjouma (FCSB / 26 de ani) - A înscris de două ori şi a ajuns la șase reuşite în acest sezon, în care mai are şi trei pase decisive.

Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova / 33 de ani) - A făcut un joc perfect la centrul terenului. A avut un procentaj de 85 % pase reuşite (50 din 59), a câştigat 17 dueluri, dintre care opt în atac, şi a reuşit șase driblinguri.

Rareş Pop (UTA / 17 ani) - Este noul nume pe care UTA îl propune fotbalului mare. Puştiul arădenilor a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ADVERTISING

ATACANŢI

Stefan Milošević (UTA / 26 de ani) - Vârful muntenegrean a contribuit cu o dublă la primul succes bifat de UTA în 2023.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 26 de ani) - Căpitanul alb-albaştrilor are un început de an perfect, cu patru goluri marcate, dintre care două în ultima rundă, reuşitele sale aducând puncte importante Universităţii în lupta pentru atingerea obiectivului.

ANTRENORUL ETAPEI

Nicolo Napoli (FC U Craiova 1948 / 61 de ani) - Elevii lui au continuat seria partidelor bune cu un nou succes, primul reuşit de o echipă în stagiunea curentă pe terenul Rapidului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇