LPF a anunțat ce se întâmplă cu ultimele 2 meciuri din play-off-ul Ligii 1

LPF a anunțat ce se întâmplă cu ultimele 2 meciuri din play-off-ul Ligii 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că ultimele două meciuri pe care Astra Giurgiu le mai are de disputat nu vor mai avea loc.

Patru fotbaliști de la Astra Giurgiu au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, astfel că Astra va încheia sezonul cu doua meciuri mai puțin.

Astfel, partidele cu Universitatea Craiova și FCSB nu vor mai avea loc, potrivit unui anunț făcut de secretarul general al LPF, Justin Ștefan.

„Astăzi am făcut o adresă către Comitetul Executiv prin care am solicitat să aplice criteriile de departajare și în zona de play-off, având în vedere că sunt cluburi care nu au același număr de meciuri. După câte știți, calendarul pentru play-off aprobat de către Comitetul Executiv a fost până la data de 3 august.

ADVERTISING

Ulterior, am analizat posibilitatea de a juca aceste meciuri printr -o cerere adresată atât UEFA, care agreează să se joace după data de 3 august, și probabil că ar fi agreat și FRF, însă, din păcate, ieri am primit o hârtie din partea DSP Giurgiu prin care am fost informat că jucătorii Astrei au fost introduși în carantină timp de 14 zile”, a declarat Justin Ștefan la ProSport Live.

În cursul acestei zile este asteptat anunțul FRF privind mărirea numărului de echipe din Liga 1 de la 14 la 16.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇