Liverpool o învinge pe campioana Manchester City în Premier League

Liverpool o învinge pe campioana Manchester City în Premier League

Gruparea FC Liverpool a realizat marea surpriză a serii în Anglia și a dispus de campioana Manchester City pe Anfield Road, în etapa curentă de Premier League.

A fost 1-0 scorul pentru cormorani, cu un singur gol marcat de Mo Salah, în minutul 76, din pasa directă a lui Alisson, portarul brazilian care l-a lansat perfect în adâncime pe versatul mijlocaș egiptean.

Amintim eliminarea lui Klopp pentru proteste pe marginea terenului în minutul 86, dar și faptul că Liverpool a ratat ocazii peste ocazii, arătând de partea cealaltă o siguranță defensivă fără îndoială nemaiîntâlnită până în acest sezon, unul atât de slab până acum pentru alb-roșii.

Gazdele au fost foarte atente la fazele de gol ale lui Halaand, De Bruyne, Rodri sau Silva și au închis tabela nemaipomenit.

ADVERTISING

E prima înfrângere pentru City în sezon, care se depărtează de lidera Arsenal, care are 27 de puncte, față de 23, cât au cetățenii. Liverpool urcă abia pe 8, cu 13 lungimi. Ca amănunt statistic, trebuie amintit că fundașul central al lui Liverpool, Virgil van Dijk nu a pierdut niciodată un meci de campionat acasă pe Anfield în tricoul lui LFC, de când a ajuns la acest club, de peste 5 ani și jumătate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!