Simona Halep pierde cu Paula Badosa, după un start fantastic în primul meci după scandalul de dopaj

Simona Halep pierde cu Paula Badosa, după un start fantastic în primul meci după scandalul de dopaj

Simona Halep pierde meciul cu Paula Badosa și este eliminată în primul tur la Miami, la prima sa partidă după scandalul de dopaj în care a fost implicată. După două ore fix, jucătoarea din Spania se califică în turul doi al Miami Open, unde o va întâlni pe Aryna Sabalenka.

În ciuda unui start perfect, cu un set câștigat aproape fără greșeală, Simona Halep a cedat pe final, când a căzut din punct de vedere fizic. Sportiva noastră a avut vizibile probleme la serviciu, iar Paula Badosa a profitat din plin de unele mingi moi ale Simonei.

Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 4-6, 3-6

SETUL 3:

3-6: GAME, SET, MECI! Paula Badosa revine spectaculos și o învinge pe Simona Halep, la primul meci al româncei după scandalul de dopaj.

3-5: Simona urmează la serviciu pentru a rămâne în meci. Paula Badosa, aproape de victorie.

ADVERTISING

3-4: Game la zero și pentru Simona, care stă aproape de Badosa! Halep are nevoie de break pentru a egala la 4.

2-4: Game la zero pentru Badosa, care se desprinde din nou în setul decisiv. Simona urmează la serviciu.

2-3: BREAK! Momente spectaculoase de joc între cele două jucătoare, iar Simona Halep pierde din nou pe propriul serviciu în setul decisiv. Încurajată frenetic de public, sportiva noastră a început bine game-ul, dar n-a putut câștiga.

2-2: RE-BREAK! Simona găsește resurse de energie, luptă și reușește să-și ia break-ul înapoi. Câștigă pe serviciul Paulei Badosa și poate reveni la conducere.

1-2: BREAK! Badosa conduce pentru prima dată în setul decisiv. Oboseala și lipsa ritmului de joc începe să-și spună cuvântul în jocul Simonei Halep, care greșește din ce în ce mai mult neforțat.

1-1: Paula Badosa răspunde pe măsură, servește foarte bine și punctează și ea pe tabelă în setul 3.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

1-0: Start perfect pentru Simona Halep în setul decisiv, game câștigat la zero.

SETUL 2:

4-6: Paula Badosa câștigă setul doi și vom avea decisiv pentru calificarea în turul 2 la Miami Open.

4-5: Rămâne în set Simona, cu o minge de set salvată. Halep s-a luptat formidabil pentru a supraviețui în setul doi. Imediat după încheierea game-ului, Simona Halep a solicitat intervenția fizioterapeutului, acuzând probleme la umărul drept.

3-5: Paula Badosa câștigă un nou game foarte disputat, după ce Simona Halep reușise să egaleze la 40. Sportiva noastră servește pentru a rămâne în set.

3-4: Noroc pentru Simona Halep, care câștigă game-ul după eroare uriașă a Paulei Badosa la o minge cu care putea egala la 40. A trimis în banda fileului, iar apoi mingea a ieșit afară, iar Simona ține aproape în setul doi.

ADVERTISING

2-4: Nicio emoție pentru Paula Badosa pe propriul serviciu, Simona nu poate face nimic.

2-3: Răbufnire de orgoliu a Simonei Halep, care servește bine și reduce din diferență, în ciuda unei duble greșeli pe parcursul game-ului.

1-3: Badosa pune distanță între ea și Simona în setul secund, într-un game în care a fost mai dispusă la efort și a lovit puternic.

1-2: BREAK! Paula Badosa câștigă pentru prima dată pe serviciul Simonei, profitând de faptul că Halep are un serviciu doi moale.

1-1: Badosa trage cu dinții de game-ul doi din setul secund, pe care până la urmă îl câștigă, după ce Simona Halep a ratat o minge de break.

1-0: Simona începe foarte bine și setul secund, servește excelent și câștigă game-ul inaugural.

SETUL 1:

6-1: BREAK ȘI SET! Simona Halep câștigat primul set al meciului cu Paula Badosa după 38 de minute. Până acum, revenirea sportivei noastre în circuit arată foarte bine.

5-1: Simona câștigă cel mai lung game al primului set, în care Paula Badosa a ratat două mingi de break. Luptă formidabilă pentru game-ul șase al setului, pe care, până la urmă, Halep îl trece în cont.

4-1: BREAK! Primul game cu adevărat disputat, adjudecat de Simona Halep la mare luptă, după câteva lovituri foarte bune. Până acum, Simona se ridică la un nivel foarte bun, chiar dacă în startul meciului a lovit moale.

3-1: Game solid reușit de Simona pe propriul serviciu, cu care pune distanță între ea și advesară.

2-1: BREAK! Simona întoarce game-ul în favoarea ei de la 0-30, ajutată și de Badosa, care a comis două duble greșeli. Încet, încet, Halep își recapătă ritmul și lovește mai bine.

1-1: Simona câștigă primul game de la revenirea în circuit. Halep a început moale la serviciu, cu două duble greșeli, dar punctează pe tabelă.

0-1: Badosa încep tare, servește și lovește puternic, nicio șansă pentru Simona în primul game.

Simona Halep revine pe teren, după suspendarea pentru dopaj, la turneul de la Miami, unde a primit un wildcard după decizia favorabilă pe care TAS a dictat-o în cazul său de dopaj.

TAS i-a redus Simonei Halep suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni, în urma apelului pe care sportiva noastră l-a formulat la tribunalul elvețian. Prima adversară a Simonei Halep este Paula Badosa, după ce organizatorii de la Miami i-au oferit o invitație pe tabloul principal.

Simona Halep o conduce pe Paula Badosa cu 2-0 în meciurile directe. Sportiva noastră a câștigat, în 2022, împotriva Paulei Badosa la Madrid, 6-3, 6-1, dar și la Wimbledon, 6-1, 6-2.

Ultimul meci oficial jucat de Simona Halep datează din 29 august 2022, când a fost învinsă de Daria Snigur în primul tur la US Open.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!