Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminică

Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminică

SpotMedia.ro v-a ținut la curent cu desfășurarea rezultatelor partidelor de duminică din Liga 1, o zi în care am avut programat marele derbi dintre Craiova și FCSB, meci capital pentru calculele pentru titlu din acest sezon.

Craiova a învins cu greu FCSB cu 2-1, după două lovituri de la 11 metri, una acordată discutabil de centralul Bîrsan, în timp ce Dinamo a fost egalată pe final de Poli Iași, scor 1-1, tot după un meci decis de lovituri de la punctul cu var.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Iată mai jos rezultatele complete ale zilei și cronicile aferente:

Play-out:

Dinamo - Poli Iași 1-1 (Sorescu 9'-penalti / A.Cristea 85'-penalti)

Min.9: Sorescu deschide scorul după o lovitură de la 11 metri acordată mult prea ușor de arbitrul Chivulete.

Min.85: Cristea bate impecabil o lovitură de la 11 metri, obținută de oaspeți după un fault dur și stupid al lui Skovajsa.

Liga 1: Egal care nu ajută pe nimeni, între Dinamo și Poli Iași

Play-off:

Craiova - FCSB 2-1 (Cicâldău 24'-penalti, Nistor 54'-penalti / I.Cristea 37')

Min.24: 1-0, Cicâldău îl păcălește pe Vlad, trage tare în dreapta sa din lovitură de la 11 metri, oltenii se bucură, au 4 puncte avans peste CFR Cluj.

Min.37: Excelentă centrare a lui Coman, exact în spatele lui Cosici, se insinuează bine Cristea, dă cu capul bine și egalează, 1-1, se joacă în Bănie!!

Min.54: Nistor marchează tare pe centrul porții, 2-1, din nou oltenii în avantaj, după ce au mai primit o lovitură de la 11 metri. Mare gafă Vlad!

Liga 1: Universitatea Craiova învinge FCSB în derbi cu două penaltiuri și e la patru puncte de CFR Cluj

Toate jocurile au fost televizate pe DigiSport, TelekomSport și LookTV.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!