Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminică

Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminică

Spotmedia.ro v-a ținut la curent cu desfășurarea rezultatelor partidelor de duminică din Liga 1, zi în care am avut programate două meciuri din play-out și unul de play-off, în cadrul sezonului competițional 2019/2020.

Ziua de duminică, 21 iunie, ne-a adus câteva mari surprize. Vorbim doar de egalul celor de la FCSB în compania lui Mediaș, scor 2-2, după ultime două goluri marcate în minutele 92 și 94. Vorbim de Voluntari care a bifat deja a treia victorie la rând și a afundat și mai mult Iașiul în zona retrogradabilă. Și evident și de Dinamo, care a primit o mare umilință pe teren propriu de la Sepsi, scor 1-3, la debutul lui Mihalcea pe bancă.

ADVERTISING

Iată rezultatele complete ale zilei și cronicile aferente:

Play-out:

FC Voluntari - Poli Iași 1-0 (Căpățână 17'-penalti)

Min.17: Căpățână bate sigur pe el o lovitură de la 11 metri, după ce Klimavicius greșește și face mult prea ușor un penalti.

Liga 1: FC Voluntari o împinge pe Poli Iași spre retrogradare

Dinamo București - Sepsi Sf. Gheorghe 1-3 (Moldoveanu 93' / Safranko 1', Vasvari 81'-penalti, Ștefan 86')

Min.1: O bâlbă în careul gazdelor a făcut posibilă deschiderea scorului, chiar în secunda 42 a jocului, după o centrare de pe flancul stâng. Mingea a lovit întâi bara transversală și apoi a fost lovită decisiv cu capul de Safranko. Portarul Piscitelli a fost aproape de o accidentare serioasă...

ADVERTISING

Min.39: Tincu face fault din postura de ultim apărător, după o gafă mare a portarului Niczuly. Colțescu îi dă roșu direct fundașului covăsnean. E penalti, dar vine Perovici și bate foarte slab pe centrul porții. Rămâne 0-1, dar Dinamo are acum un om în plus.

Min.81: Puljici face fault în careu, în opinia lui Colțescu, care acordă penalti. Vașvari e calm și nu îl copiază pe Perovici, se face 2-0.

Min.86: Florin Ștefan se duce impetuos în careul advers, șutează la colțul lung fără speranțe pentru Piscitelli. Dinamo e în corzi...

ADVERTISING

Min.93: Moldoveanu marchează un gol care nu mai ajută pe nimeni, 1-3..

Dinamo e în genunchi și rămâne pe loc retrogradabil după umilința cu Sepsi

Play-off:

FCSB - Gaz Metan Mediaș 2-2 (Tănase 11', Ad.Petre 92'-penalti / Buș 56', Nilssen 94')

Min.11: Tănase marchează un gol splendid, din voleu, de la circa 12-13 metri, la capătul unei pase inspirate venite de la Moruțan.

Min.56: Sergiu Buș lovește necruțător din fața careului mic, șut sub bară după o gafă copilărească a lui Perianu..

Min.77: Florin Tănase ia două galbene în două minute. Primul pentru o simulare în careu, apoi face un gest stupid, lovește un adversar fără niciun motiv, îl calcă urât pe Romeo și iese de pe teren răzând...

Min.92: Adi Petre marchează pentru prima dată pentru FCSB, din penalti, dupa ce Marius Constantin face un fault copilăresc în propriul careu.

Min.94: Incredibil ce se intâmplă la București..2-2, danezul Nilssen egalează la ultima fază, o fază pornită chiar de la același Marius Constantin..

Liga 1: FCSB face egal după un final incredibil cu Gaz Metan și își ia adio de la titlu

Toate întâlnirile au fost televizate pe DigiSport, TelekomSport și LookTV.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇