Liga 1: FCSB face egal după un final incredibil cu Gaz Metan și își ia adio de la titlu

Liga 1: FCSB face egal după un final incredibil cu Gaz Metan și își ia adio de la titlu

FCSB și Gaz Metan Mediaș au remizat în ultimul meci al zilei de duminică din Liga 1, scor 2-2 în runda cu numărul 4 a fazei de play-off a sezonului competițional 2019/2020, după un final incredibil.

Echipa în roșu și albastru a început perfect întâlnirea de pe Arena Națională, cu un gol marcat în minutul 11, voleu superb al lui Florin Tănase, de la circa 12-13 metri, după o pasă inspirată venită de la Olimpiu Moruțan.

Gazdele au avut însă mari probleme de lot, au început partida fără 7 titulari, iar în echipă au fost prezenți jucători de la echipa de juniori, printre care Perianu sau Pantea.

ADVERTISING

Pantea, de exemplu, va intra în istorie ca primul fotbalist din istoria Ligii 1 care evoluează într-o partidă fiind născut după 2003.

Multele improvizații făcute de Vintilă s-au văzut totuși în partea secundă, atunci când Gazul a obținut egalarea destul de repede. Sergiu Buș, omul dorit chiar de Gigi Becali la FCSB, a marcat frumos sub bară după un șut imparabil din fața careului mic, e drept că și după o gafă mare a neexperimentatului Perianu..

Final de povestit nepoților

Scenariul s-a dramatizat pe final, în ultimul sfert de oră, când Florin Tănase a luat două cartonașe galbene în două minute și a plecat răzând de pe teren, deși a intrat foarte dur la Romeo.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Finalul părea unul liniștit, lucrurile păreau că se îndreaptă spre un egal poate meritoriu pentru ambele formații. Când..în minutul 92, Marius Constantin face un fault copilăresc din postura de ultim apărător, la Olaru, Chivulete dă penalti și Adrian Petre marchează primul său gol pentru steliști de la venirea sa din Danemarca.

Dar finalul e unul halucinant. Tot din Danemarca vine și marcatorul ultimului gol al serii, de data aceasta un danez pur sânge, Juel Nilssen, care profită de o fază lucrată de același Constantin, vine singur, nemercat în 6-7 metri, pune latul și închide acest meci la 2-2.

ADVERTISING

Un egal care o lasă pe FCSB la 9 puncte în spatele lui CFR Cluj, iar șansele la titlu acum sunt nule.

Echipele de start:

FCSB: Vlad - Creţu, Miron, Perianu, Pantea - Olaru, Ov. Popescu, Vînă - Man, Tănase, Moruţan.

Rezerve: Udrea - Ad. Petre, C. Dumitru, Pandele, C. Tand, Ad. Popa, Niţă.

Gaz Metan: Pleşca - Butean, Larie, M. Constantin, Moura - Droppa, Fofana - Ciocan, Chamed, Velisar - Buş.

Rezerve: Popa - Avram, Drăghici, Ely Fernandes, Nielsen, R. Romeo, N. Roşu, Trif.

Arbitru: Florin Chivulete.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇