Dinamo e în genunchi și rămâne pe loc retrogradabil după umilința cu Sepsi

Dinamo e în genunchi și rămâne pe loc retrogradabil după umilința cu Sepsi

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe Dinamo București cu 3-1 în Liga 1, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în runda cu numărul 5 din faza de play-out a sezonului competițional 2019/2020.

Golurile au fost marcate de Safranko, Vașvari din penalti și Florin Ștefan, primul gol fiind marcat la chiar prima fază de atac din meci, în chiar secunda 42. Singura reușită a gazdelor a venit în prelungiri, prin Robert Moldoveanu, minutul 93.

Prima repriză s-a disputat pe o ploaie torențială, capitala aflandu-se în acel moment sub cod portocaliu de furtuni din punct de vedere meteorologic. După o bâlbă în careul gazdă, Safranko a deschis scorul cu capul, cu riscul unei accidentări grave a lui Piscitelli.

ADVERTISING

Dinamo putea relansa partida în minutul 38, după eliminarea lui Tincu, fault din postura de ultim apărător și apoi penalti, dar Perovici a tras lamentabil și mitanul se termina în avantaj fragil pentru covăsneni.

În partea secundă, aproape că nu s-a văzut superioritatea numerică a lui Dinamo, chiar dacă ocazii de gol au existat, mai ales prin Sorescu, care a scapăt de două ori singur cu Niczuly..

Vașvari a făcut 2-0 în minutul 81, după o gafă a arbitrului Colțescu, care a văzut contact la o fază la care Puljici a lovit doar mingea. Dinamo era în genunchi la 0-3, doar cinci minute mai târziu, după incursiunea spectaculoasă a lui Florin Ștefan în careul advers.

ADVERTISING

Golul lui Robert Moldoveanu din final de partidă nu a mai adus nici macar un zâmbet pe fața nimănui..

Dinamo rămâne pe loc direct retrogradabil, 13, cu doar 17 puncte la activ, la egalitate cu Chindia și Clinceni. Sepsi urcă pe 8 cu 23 de lungimi. Pentru Dinamo urmează meciul cu FCSB joi, 25 iunie, în prima manșă a semifinalelor Cupei României.

Echipele de start:

Dinamo: Piscitelli - Kostrna, Puljic, R. Grigore, Sin - Mrzljak, I. Filip - Mihaiu, Fabbrini, Sorescu - Perovici.

Rezerve: Straton, M. Popescu, Kilyen, Skovajsa, Răuţă, V. Lazăr, R. Moldoveanu, Montini, D. Popa.

ADVERTISING

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Fl. Ştefan - Vaşvari, L. Kovacs - Carnat, I. Fulop, Ştefănescu - Safranko.

Rezerve: Fejer, Achahbar, Celea, Karanovic, L. Fulop, Velev, Csiszer, C. Popescu, Grassano.

Arbitru: Sebastian Colțescu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇