Lionel Messi a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Lionel Messi a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain a anunțat duminică faptul că patru jucători au fost diagnosticați pozitivi cu noul coronavirus, iar printre aceștia se află și marele star argentinian Lionel Messi.

Ceilalți trei alături de Messi sunt colegii săi de echipă Juan Bernat și Sergio Rico (ambii din Spania), dar și francezul Nathan Bitumazala.

Anunțul a fost făcut de clubul parizian pe site-ul oficial chiar înainte de partida din Cupa Franței, pe care PSG trebuie să o dispute cu divizionara inferioară Vannes.

ADVERTISING

De asemenea, PSG a mai dat detalii și despre starea de sănătate a lui Neymar. Brazilianul se află în continuare sub tratament, sub supravegherea staff-ului medical al echipei, până pe 9 ianuarie. El a suferit o gravă accidentare la gleznă în timpul partidei cu Saint-Etienne din Ligue 1, acum peste o lună, în runda cu numărul 15 din campionat.

PSG e lideră incontestabilă în acest sezon de Ligue 1, cu 46 de puncte, 13 peste următoarea clasată Nice, cu 33 de lungimi, după 19 etape disputate.

ADVERTISING

Meciul Vannes - PSG are loc luni seara de la ora 22.10.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!