Liga 1: Sepsi învinge și trimite Chindia sigur la baraj

Liga 1: Sepsi învinge și trimite Chindia sigur la baraj

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a impus cu 2-1 în fața Chindiei Târgoviște în prima partidă a zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 8 a fazei de play-out a stagiunii competiționale 2021/2022.

Ardelenii au marcat prin Aganovici și Golofca, în timp ce Chindia puncta prin Chamed golul de 1-1 în minutul 69.

Un meci în care toate cele trei goluri s-au marcat în ultima jumătate de oră. O partidă cu o miză mare pentru ambele formații, căci astfel Sepsi a urcat pe 2 cu 39 de puncte, la egalitate cu Rapid, dar cu un punct peste Botoșani, în timp ce Chindia e sigur condamnată la baraj.

Are 23 de puncte, 5 sub Mioveni, cu o singură etapă înainte de finalul play-out-ului. Rămâne de văzut ce loc va ocupa la final echipa din Târgoviște, 7 sau 8, căci are doar un punct avans peste Dinamo. Iar locul 7 va juca în fața locului 3 din L2, în timp ce locul 8 este împerecheat cu poziția a patra din eșalonul secund.

ADVERTISING

În prelungirile jocului, italianul Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, a fost eliminat de arbitrul Petrescu din cauza unor proteste vehemente.

Echipe de start:

Sepsi: 33. Niczuly l 88. Dimitrov, 44. Bălașa, 3. B. Mitrea, 20. A. Dumitrescu l 8. Vasvari, 6. N. Păun, 77. Aganovic l 21. Bărbuț, 9. Tudorie, 11. M. Ștefănescu.

Chindia: 33. Căbuz l 16. Butean, Căpușă, 6. P. Iacob, 15. C. Dinu l 77. Șerban, 8. M. Dulca, 4. Passaglia, 59. Popadiuc l 69. Chamed, 11. D. Florea.

Arbitru: Marian Petrescu.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!