Liga 1: Remiză în derbiul județului Sibiu

Liga 1: Remiză în derbiul județului Sibiu

Gaz Metan Mediaș și AFC Hermannstadt au terminat la egalitate, scor 1-1 în a doua partidă a zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 6 a stagiunii competiționale 2020/2021.

Mediașul a marcat golul său la finele primului mitan, prin Dumitru Cardoso, în minutul 43, în timp ce sibienii au egalat în minutul 58, prin Joalisson, care a profitat de o aruncare lungă de la marginea terenului și de o pasă inspirată a lui Viera.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

S-a terminat indecis derbiul din Sibiu, 1-1, la debutul lui Jorge Costa pe banca gazdelor. Sibiul este pe locul 5, cu 9 puncte, în timp ce Gazul este abia pe 10, cu 7 puncte.

Încă o pasă de gol pentru Ianis Hagi la Rangers (Video)

Echipele de start:

Gaz Metan: Buzbuchi – Butean, Larie, Baco, Trif – Droppa, Ciocan, Deaconu, Pambou, Plumbuitu – Dumitru.
Rezerve: Pleşca, Alceus, Chamed, P.Costea, Yuri, Horj, Romeo, Sambu, Velisar.
Antrenor: Jorge Costa.

Hermannstadt: Cristiano – Opruţ, Stoica, Viera, Belu-Iordache – Dâlbea, Romario, Sîntean, Joalisson, Caiado – Fortes. Rezerve: Addae, Pop, Pastos, Buzan, Elbers, Florică, D.Mayoral. Antrenor: Ruben Albes.

Arbitru: Marius Avram.

Iată și alte știri interesante pe care le puteți viziona pe SpotMedia.ro:

Clotilde Armand anunță că BEM a respins contestaţiile, aşa că e oficial primarul Sectorului 1. Nici în Sectorul 5 nu se renumără voturile

Starea lui Trump a fost mai gravă decât s-a spus: Avea febră, iar nivelul oxigenului scăzuse rapid