Liga 1: FC Voluntari obține o victorie utilă la Gaz Metan Mediaș

Liga 1: FC Voluntari obține o victorie utilă la Gaz Metan Mediaș

FC Voluntari a dispus în deplasare de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 2-1, în prima partidă a zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 8 a sezonului competițional 2021/2022.

Toate golurile au fost marcate în partea secundă, oaspeții prin Rață și Costin, în timp ce Gazul a punctat prin Yuri în minutul 73.

Ilfovenii au deschis balul prin reușita lui Vadim Rață din minutul 58, din pasa lui Costin, cel care avea să dea și lovitura pe final, minutul 81, un gol realmente de trei puncte.

Yuri adusese egalarea cu o lovitură de cap, care a trecut peste doi adversari în drum spre poartă, însă Costin a dat lovitura tot după o reluare cu capul, centrarea aparținându-i lui Droppa.

REZUMAT: Gaz Metan Mediaş - FC Voluntari 1-1. Meciul ratărilor

Este a treia victorie în patru meciuri pentru Voluntari, care urcă pe locul 7, cu 12 puncte, în timp ce Gazul rămâne penultima din Liga 1, cu doar 4 lungimi acumulate, aceasta fiind pentru Gaz a cincea înfrângere consecutivă.

ADVERTISING

Echipele de start:

Gaz Metan: Vâlceanu - Gabriel Moura, Matricardi, Yuri, Trif - Iancu, Filip, Deaconu - Morar, Sarr, Grădinaru. Rezerve: Buzbuchi, Alceus, Chamed, Horj, Horşia, Irobiso, Lixandru, Steau, Velisar.

FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Meleke, Armaş, Briceag - Costin, Droppa, Raţă - Veiga Lopes, Nemec, Gheorghe. Rezerve: Rîmniceanu, Andres, Angelov, Fulop, Ilie, Merloi, Paraschiv, Roşu, A. Vlad.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

LIVE Marele derbi al Ligii 1: FCSB - Dinamo. Surprizele pregătite de cei doi antrenori în echipele de start

ADVERTISING

Marius Șumudică, în cărți pentru a prelua naționala Turciei - presă

Legenda Martina Navratilova, declarații elogioase la adresa Emmei Răducanu: E un mare talent

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!