Liga 1: Dinamo câștigă la primul meci după revenirea din carantină

Liga 1: Dinamo câștigă la primul meci după revenirea din carantină

Dinamo București a câștigat primul său joc după revenirea în Liga 1, echipa intrând în carantină după ce 21 de oameni din echipă și staff au fost infectați cu noul coronavirus.

Echipa în alb și roșu a câștigat în deplasare la FC Voluntari, scor 2-1, la aproape o lună de la disputarea ultimului joc, pe 12 iulie, un 1-1 cu Poli Iași.

O victorie în a 13-a rundă a fazei de play-out din sezonul competițional 2019/2020, una venită după golurile lui Sorescu (gol și pasă de gol) și Mrzljak, în timp ce pentru gazde a punctat Căpățână, din penalti, în minutul 63, un penalti îndelung contestat de Dinamo, de la care Ionel Dănciulescu a fost eliminat de pe bancă pentru proteste.

ADVERTISING

Dinamo vine acum la 5 puncte de locul 12, de Poli Iași, 24 față de 29 de lungimi, e drept însă că gruparea din București are și 5 meciuri în minus față de moldavi. Un debut pentru foarte bun și pentru Gigi Mulțescu, aflat la primul său meci de la revenirea pe banca echipei unde a făcut istorie.

La ultima fază a ilfovenilor, în minutul 94, Morar a trimis în bară după o fază superbă creată de Benzar și Ion Gheorghe..

Echipele de start:

FC Voluntari: Cojocaru - Struna, Paşcanu, Armaş, Kocic - Căpăţână, Gorobsov, De Lucas - Sanoh, Ţîră, Măţan.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dinamo: Straton - Kilyen, Puljic, Ehmann, Skovajsa - Mrzljak, I. Şerban - Sorescu, Bani, V. Lazăr - Neicuţescu.

Arbitru: Iulian Călin.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇