Liga 1: CFR Cluj câștigă la Sepsi la minus 10 grade Celsius și o egalează pe FCSB în fruntea clasamentului

Liga 1: CFR Cluj câștigă la Sepsi la minus 10 grade Celsius și o egalează pe FCSB în fruntea clasamentului

CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Sepsi OSK, scor 1-0, în a doua întălnire a zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 17 a stagiunii competiționale 2020/2021.

A fost un meci disputat în condiții speciale, pe o temperatură de -10 grade Celsius, pe un teren înghețat, pe care gazdele erau vădit mult mai obișnuite să joace.

De altfel, ocaziile le-au și aparținut lor, covăsnenilor, până în minutul 49, când Bouhenna a făcut o gafă, a luat al doilea galben și de atunci raportul de forțe s-a răsturnat.

GOOOL! Sepsi - CFR Cluj 0-1. Debeljuh deschide scorul

Golul a venit cumva firesc, semnat de vârful croat Debeljuh, care a marcat în minutul 72, după o reluare simplă din careul mic, pasa venind de la tânărul Valentin Costache.

ADVERTISING

Partida a fost prelungită multă vreme, 9 minute, după ce în minutul 59 a avut loc o gravă accidentare. E vorba de Florin Ștefan, fost internațional de tineret, de la gazde, care a fost lovit de propriul portar într-o săritură, de Niczuly. Ștefan a fost lovit puternic de portarul său în zona brațului drept.

Ambulanța a intervenit imediat, iar de pe teren se auzeau urletele de disperare ale tânărului fundaș covăsnean. Se pare că e vorba de o gravă accidentare la nivelul cotului pentru Ștefan, care trebuie operat de urgență. Ovidiu Hațegan a întrerupt timp de peste 5 minute această partidă..

Urlete de durere în Sepsi – CFR Cluj! Florin Ștefan, scos cu ambulanța de pe teren.

CFR e acum la egalitate cu lidera FCSB, ambele cu 37 de puncte, dar echipa roș-albastră cu un meci în minus, pe care îl va disputa pe 19 ianuarie, cu Viitorul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - Deligiannidis, Bouhenna, B. Mitrea, Fl. Ştefan - Gal-Andrezly, Vaşvari, Tortella, Ştefănescu - L. Fulop, G. Dragomir.

CFR Cluj: Bălgrădean - C. Manea, D. Ciobotariu, A. Burcă, Camora - C. Deac, Hoban, Djokovici - V. Costache, Debeljuh, Pereira.

Arbitru: O.Hațegan.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Steven Gerrard, total nemulțumit de prestația lui Ianis Hagi în ultimul joc al lui Rangers

Atac dur al antrenorului celor de la Dinamo la adresa patronului Cortacero: N-a adus niciun euro la club

ADVERTISING

Până când vom mai purta mască? Medicul Valeriu Gheorghiţă dă explicații

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!