Liga 1: Alexandru Tudorie aduce victoria lui Sepsi OSK în fața lui CS Mioveni

Liga 1: Alexandru Tudorie aduce victoria lui Sepsi OSK în fața lui CS Mioveni

Sepsi OSK s-a impus în fața celor de la CS Mioveni, scor 3-1 în primul joc al zilei de duminică din Liga 1, în prima etapă a fazei de play-out din stagiunea competițională 2021/2022.

Un meci în care Mioveniul a fost aproape să se impună, a condus chiar foarte mult timp pe tabelă, până în minutul 80, însă revenirea covăsnenilor a fost una de mare efect.

Mioveni a deschis scorul prin Balaur în minutul 38, iar mitanul unu s-a încheiat cu penaltiul ratat de Mitrea, care a fost ghicit de portarul Popescu.

ADVERTISING

Tudorie a fost omul revenirii lui Sepsi, cu cele două goluri marcate în minutele 80 și 86, e drept însă că golul doi a venit dintr-o poziție suspectă de offside.

Ștefănescu a închis tabela în minutul 93 cu un gol splendid și a adus cele trei puncte alb-roșilor, care le egalează pe UTA și Botoșani la vârful play-out-ului.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – Ispas, Mitrea, Ninaj, Dimitrov – Ștefănescu, Gonzalez, I. Fulop – Bărbuț, Tudorie, Damașcan. Rezerve: Began, Tincu, Dragomir, Ashkovski, Fofana, Golofca, Dumitrescu, Luckassen, Bălașa. Antrenor: Cristiano Bergodi.

ADVERTISING

CS Mioveni: Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Rădescu, Lixandru, Dumitru, Șerbănică – Sanoh, Rusu, Buziuc. Rezerve: Ducan, Burnea, Raicea, Veres, Trif, Iacob, Blănaru, Mitrea, Tomczyk. Antrenor: Alexandru Pelici.

Arbitru: Horia Mladinovici.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!