Leo Strizu face o declarație surpriză la adresa FCSB după ce a plecat cu scandal

Leo Strizu face o declarație surpriză la adresa FCSB după ce a plecat cu scandal

Leo Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte al FCSB, face o declarație plină de sinceritate la adresa „roș-albaștrilor”.

Deși a plecat cu scandal de la FCSB și susține că nu mai are nicio relație de prietenie cu patronul FCSB, Gigi Becali, Strizu a vorbit în termeni frumoși la adresa echipei și a lui Becali, pe care l-a numit „cel mai bun om de fotbal din România”.

Strizu e convins că, dacă Gigi Becali ar reuși să câștige campionatul din postura în care se bagă peste antrenor la echipă, atunci ar trebui invitat ca lector la modulele predate la Școala de Antrenori a FRF.

ADVERTISING

"Gigi este cel mai bun antrenor. Dacă câștigă campionatul în acest sezon, ar trebui invitat ca lector la modulele de la Școala de Antrenori. O să spună subiectul 'Cum se câștigă un campionat'. Nu ți se pare normal, dar trebuie să înțelegi situația. (…)

Nu cred că vorbea serios când a spus că vinde. E prea frumos fotbalul, a început să-l înțeleagă. Din punctul meu de vedere, n-am nicio relație de prietenie, mai ales în ultima perioadă, la ora actuală Gigi este cel mai bun om de fotbal din România", a spus Leo Strizu, la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Leo Strizu a fost antrenor în acte la FCSB, paravan pentru Mihai Pintilii, și a stat pe banca echipei 13 meciuri, între noiembrie 2022 și martie 2023.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!