Legendarul John McEnroe îi transmite un mesaj Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open: "Fă precum Nadal"

Legendarul John McEnroe îi transmite un mesaj Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open: "Fă precum Nadal"

Fostul mare tenismen John McEnroe i-a transmis un mesaj Simonei Halep, după eliminarea suferită la Australian Open.

Multiplul campion de Grand Slam consideră că Simona ar trebui să preia exemplul lui Rafa Nadal și să lupte pentru fiecare minge.

„Am văzut meciul Simonei Halep și e greu de analizat. În primul rând, a fost foarte cald. Asta e contat foarte mult. Lumea uită cât de greu să joci în asemenea condiții. În multe ocazii, ambele jucătoare, în special Simona, s-au aplecat, de parcă ar urma să cadă. A fost incredibil de greu. Mi-a părut rău că Halep a pierdut, dar m-am bucurat pentru Cornet. A jucat 15 ani fără să ajungă în sferturile unui Grand Slam.

Simona va lupta în continuare. Spune că vede lucrurile diferit. Am văzut că a declarat că vrea să se bucure de tenis. A fost în top, a văzut ce presiune și așteptări sunt. În unele momente s-a descurcat în foarte bine, în altele a fost greu. O vedem în unele momente că răstește la cei din echipa ei, pentru a se descărca. Dacă se poate bucura de meciuri și de competiție și dacă ar face ca Nadal, care joacă fiecare punct de parcă ar fi ultimul, atunci va fi foarte bine. Este o multiplă campioană de Grand Slam, e puternică. Cred că mai poate câștiga un Grand Slam. E posibil. Dacă o va face e altă poveste. A avut o carieră de succes și mereu a luptat”, a declarat John McEnroe, conform Gsp.ro.

Amintim că Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală de la Australian Open de franțuzoaica Alize Cornet (61 WTA), la capătul unui meci de mare luptă.

Sportiva noastră a cedat în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 4-6, după un meci ce a durat aproximativ două ore și jumătate.

Alize Cornet are așadar 4-1 la meciuri directe contra Simonei Halep.

Pentru parcursul de la Australian Open, Simona a primit 240 de puncte WTA și un cec în valoare de 328 de mii de dolari australieni.