Presa internațională, despre eliminarea Simonei Halep de la Australian Open

Presa internațională, despre eliminarea Simonei Halep de la Australian Open

SpotMedia.ro vă prezintă cele mai importante comentarii apărute în presa internațională după eliminarea Simonei Halep de la Australian Open.

Iată comentariile apărute:

Sky Sports: "Alize Cornet o șochează pe Simona Halep pentru a se duela cu Danielle Collins în sferturile de finală. Ea a supraviețuit căldurii răvășitoare pentru a o elimina pe fosta lidera a clasamentului WTA. Alize Cornet a ajuns în sferturile de finală după ce a obținut o victorie palpitantă în fața Simonei Halep într-un duel extenuant pe Rod Laver Arena".

ADVERTISING

Punto de Break: "Alize Cornet o surprinde pe Simona Halep cu un nivel spectaculos. Ele ne-au oferit unul dintre cele mai bune meciuri ale acestui Australian Open 2022. Ambele jucătoare au oferit schimburi de un nivel ridicat, cu o varietate de lovituri superbe. Halep a arătat anumite probleme fizice, din cauza căldurii".

BBC: "Dubla campioană de Grand Slam este eliminată de la Australian Open, după ce a pierdut în fața lui Alize Cornet, în condiții toride la Melbourne. Românca reușise să câștige precedentele opt meciuri din 2022".

ADVERTISING

WTA: "Cornet a frustrat-o pe Halep pe parcursul a 2 ore și 33 de minute cu capacitatea ei de a rămâne în puncte și de a câștiga schimburi prelungite în căldura de la Melbourne. Pe măsură pe ce Halep părea să cadă din punct de vedere fizic, numărul 61 mondial părea tot mai aproape de o victorie ușoară".

Amintim că Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală de la Australian Open de franțuzoaica Alize Cornet (61 WTA), la capătul unui meci de mare luptă.

Sportiva noastră a cedat în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 4-6, după un meci ce a durat aproximativ două ore și jumătate.

ADVERTISING

Alize Cornet are așadar 4-1 la meciuri directe contra Simonei Halep.

Pentru parcursul de la Australian Open, Simona a primit 240 de puncte WTA și un cec în valoare de 328 de mii de dolari australieni.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!