Legenda lui Rangers despre plecarea lui Ianis Hagi: "Sumă de transfer decentă"

Legenda lui Rangers despre plecarea lui Ianis Hagi: "Sumă de transfer decentă"

Ianis Hagi (24 de ani) trece prin momente mai puțin plăcutee la Rangers, clubul scoțian de care aparține, după ce a revenit dintr-o accidentare gravă.

O ruptură a ligamentelor încrucișate l-a ținut pe Ianis Hagi departe de teren pentru mai bine de un an, iar românul se află în plin proces de revenire la o formă sportivă bună, doar că a pierdut echipa la Rangers.

Barry Ferguson, fostul mijlocaș de legendă a lui Rangers, a vorbit despre plecarea lui Ianis Hagi de pe Ibrox Park și a spus că, în opinia sa, scoțienii ar putea o obține "o sumă decentă".

ADVERTISING

Ianis Hagi mai are contract cu Rangers până în vara lui 2026. "Ianis Hagi a semnat recent un contract pe termen lung și, dacă l-ar lăsa să plece, ar primi în schimbul serviciilor sale o sumă decentă", a spus Barry Ferguson, conform Daily Record.

Recent, presa scoțiană a scris despre "greșeala făcută de Rangers" în momentul când i-a oferit lui Ianis Hagi prelungirea contractului.

Ianis Hagi a jucat doar 175 de minute în opt partide din toate competițiile sezonului cu Rangers, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Barry Ferguson a jucat 289 de meciuri pentru Rangers, timp în care a marcat 43 de goluri și a livrat 27 de pase de gol. În palmares, fostul mijlocaș are șase titluri de campion, cinci Cupe ale Scoției și cinci Cupe ale Ligii Scoției. De asemenea, Ferguson a fost desemnat de trei ori jucătorul anului la Rangers.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!