Laurențiu Reghecampf, întrebat dacă va fi noul antrenor de la FCSB: Mihai Stoica s-a enervat brusc

Laurențiu Reghecampf, întrebat dacă va fi noul antrenor de la FCSB: Mihai Stoica s-a enervat brusc

Laurențiu Reghecampf a fost întrebat dacă va fi noul antrenor al celor de la FCSB.

Reghecampf a primit această întrebare la Orange Sport, într-o emisiune la care era prezent și managerul general de la FCSB, Mihai Stoica.

În momentul în care lui Reghecampf i-a fost adresată această întrebare, Mihai Stoica a intervenit și s-a enervat, susținând că e lipsă de respect față de Toni Petrea, cel care a semnat deja.

"Ce faci? Avem antrenor, ai venit să… a semnat, îţi zic eu, alaltăieri, facem anunţul marţi, nu trebuie să facem anunţul când vreţi voi, facem marţi, când începem pregătirea. Sunt şi eu aici şi nu e normal să discutaţi… e lipsă de respect faţă de Petrea. Ţi-am spus clar că e făcută şi chiar dacă nu semnase era făcută. Nu era normal să întrebi, e un pic de lipsă de respect faţă mine şi faţă de Petrea. Chiar dacă nu a fost anunţul, nu era normal să întrebi.

ADVERTISING

Uite, îţi zic eu acum, anunţ că a semnat Petrea. Era clar că ne-am înţeles, am spus de mai multe ori că ne-am înţeles. A fost omul plecat, nu am vrut să semneze pe mail. Da, a semnat Petrea, cu acelaşi staff, posibil să mai aibă un secund. Un an a semnat. Nu există obiectiv în contractele noastre cu antrenorii, din moment ce e de un an de zile, se discută de continuare când se termină”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Reghecampf a precizat și el că nu se pune problema venirii la FCSB în acest moment.

ADVERTISING

Fanii din Peluza Nord anunță că-l așteaptă pe Reghecampf înapoi la FCSB, cu condiția ca acesta să colaboreze în continuare cu actualul antrenor, Toni Petrea.

"Dacă e adevărată informația, că Reghe a fost dat afară de la CSU Craiova, evident că nici nu se pune problema să nu ni-l dorim la noi. S-ar reface tandemul care ne-a făcut campioni. Aceasta trebuie să fie și condiția, ca Toni să rămână, să fie împreună", a spus Gheorghe Mustață la Realitatea Sportivă.

Toni Petrea a fost secundul lui Reghecampf în precedentele mandate de la FCSB, dar cei doi s-au separat în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!