Cătălin Straton, după plecarea de la FCSB: "S-a purtat cu mine ca și cu un ou"

Cătălin Straton, după plecarea de la FCSB: "S-a purtat cu mine ca și cu un ou"

Plecat de la FCSB la FC Argeș, portarul Cătălin Straton a vorbit despre situația prin care a trecut la gruparea roș-albastră.

Straton a afirmat că nu regretă experiența de la FCSB și spune că a avut o relație excelentă cu toată lumea.

"Și mâine dacă-mi spune cineva că sunt rezervă știu ce am de făcut, adică să mă pregătesc mai bine. Fiecare părere o pot schimba, drept dovadă că atunci când am intrat, am intrat bine… Mai e și politica clubului, ei se bazează pe tineri.

Au doi copii extraordinari, vine și Ducan… Eu am înțeles situația și nu am ce să le reproșez. S-au purtat cu mine ca și cu un ou. Și domnul Meme Stoica, și Marius Popa, și domnul Toni Petrea, toți din staff au fost foarte ok cu mine. Zici că eu eram titularul”, a declarat Straton potrivit prosport.

ADVERTISING

Straton a prins doar două meciuri pentru FCSB în precedentul sezon: unul în Cupa României și altul în Liga 1.

S-a transferat la FCSB în septembrie 2020 și de atunci a bifat doar opt meciuri pentru vicecampioană, fiind mai mult rezervă.

El era apreciat pentru faptul că face o atmosferă bună în vestiar.

"Straton, zis Guriţă. Care vrea să vină cu echipa în deplasări fără să fie în lot. Deci Cătălin Straton vine cu noi în deplasări, ca să fie alături de noi, e un jucători la care toată lumea ţine foarte mult. Deschide vestiarul", a explicat Stoica.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!