Kylian Mbappe primește o ofertă astronomică

Kylian Mbappe primește o ofertă astronomică

Kylian Mbappe (24 de ani), fotbalist trecut pe lista plecărilor de PSG pentru că refuză să-și prelungească înțelegerea, a primit o ofertă astronomică.

La câteva ore după ce a fost trecut pe lista neagră la PSG și exclus din lot, Kylian Mbappe a primit o ofertă importantă.

Mbappe este dorit de Al Hilal, club care este pregătit să ofere 200 de milioane de euro pentru transferul de la PSG și un contract fabulos atacantului francez. Presa spaniolă, confirmată de RMC Sport, scrie că PSG este gata să accepte propunerea de 200 de milioane de euro pentru Mbappe.

ADVERTISING

PSG și Mbappe sunt "legați" de un contract până în vara lui 2024, însă parizienii vor să îl vândă pe francez pentru că acesta nu dorește să-și pună semnătura pe un nou contract și, astfel, vor să evite să-l piardă gratis pe jucător.

Conform sursei citate, Al Hilal este gata să-i ofere un contract de 400 de milioane de euro, durata acestuia nefiind specificată.

Mbappe a venit în 2017 la PSG, de la AS Monaco. Mai întâi împrumut, apoi pentru 180 de milioane de euro, sumă plătită în 2018. Are 212 goluri și 98 de pase decisive în 260 de partide oficiale pe Parc des Princes.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!