Real Madrid s-a decis în privința lui Kylian Mbappe: Planul pus la cale pentru transfer

Real Madrid s-a decis în privința lui Kylian Mbappe: Planul pus la cale pentru transfer

Echipa spaniolă de fotbal Real Madrid a demarat pregătirile pentru sezonul 2023-2024 fără să conteze pe un potenţial transfer al starului Kylian Mbappe, o eventuală sosire a francezului pe Santiago Bernabeu fiind fezabilă doar în luna august, pe final de mercato, conform presei spaniole.

Mbappe se va prezenta începând de luni la antrenamentele campioanei Franţei, Paris Saint-Germain, ai cărei conducători i-au dat recent un ultimatum: fie îşi prelungeşte contractul scadent în iunie 2024, fie îşi găseşte un nou club, în această vară.

ADVERTISING

"Dacă Kylian vrea să rămână şi noi dorim să rămână. Însă trebuie să semneze un nou contract. Trebuie să se decidă săptămâna viitoare, în zece zile. Cel mai târziu în două săptămâni. Dacă nu vrea să prelungească, atunci are uşa deschisă, desigur. Nu putem pierde gratuit cel mai bun jucător din lume. Este imposibil. Mai este şi acordul verbal pe care îl avem cu el. De altfel, chiar el a spus în interviuri că nu va pleca liber. Şi nu este negociabil", a declarat preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, în urmă cu o săptămână, după ce Mbappe a anunţat că vrea să îşi ducă până la capăt actualul contract cu parizienii, iar apoi să plece liber la un alt club.

ADVERTISING

Cotidianul spaniol Marca scrie, în ediţia sa de joi, că responsabilii lui Real Madrid nu se aşteaptă la găsirea unei soluţii în următoarele zile, însă sunt pregătiţi să acţioneze în cazul în care va exista o şansă de a-l transfera pe Mbappe, în finalul actualei ferestre de mercato.

"Nimic din ceea ce se întâmplă la Valdebebas (centrul sportiv al lui Real Madrid) nu indică o soluţie în zilele următoare. Mai mult, cei de acolo susţin că deznodământul (cu excepţia reînnoirii contractului) nu va veni în niciun caz până la începutul lunii august şi doar în baza unui acord PSG-Mbappe. Cu fiecare zi care trece, valoarea contractului lui Mbappe şi acea dorinţă de vânzare pe care o are Qatarul în cazul neprelungirii înţelegerii, scade. Aceasta este legea pieţei", scrie Marca.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!