PSG a luat decizia finală în privința lui Kylian Mbappe

PSG a luat decizia finală în privința lui Kylian Mbappe

Conducerea lui PSG a luat decizia finală în privința lui Kylian Mbappe (24 de ani), starul echipei de pe Parc des Princes.

Mbappe a transmis șefilor că nu are de gând să-și pună semnătura pe o nouă înțelegere cu PSG, cu actuala care expiră în vara lui 2024, iar conducerea de pe Parc des Princes a luat o decizie radicală după ce i-a dat un ultimatum francezului.

Kylian Mbappe trebuia să anunțe decizia sa până la plecarea în cantonament, iar campionul mondial nu a făcut acest lucru. Gest interpretat de conducerea lui PSG ca un semn clar că are de gând să plece gratis în vara lui 2024 la Real Madrid, când îi expiră contractul.

ADVERTISING

Ca atare, se pare că șefii lui PSG au luat o decizie importantă: „PSG l-a pus pe lista de transferuri pe Mbappe începând de astăzi!”, a informat specialistul în mercato Fabrizio Romano. Mai mult, se pare că echipa din capitala Franței nu l-a inclus pe Kylian Mbappe în lotul pentru cantonamentul din Japonia.

Real Madrid stă la pândă și și-ar dori să-l transfere gratis pe Mbappe, însă PSG vrea să obțină o sumă în schimbul francezului, având în vedere banii plătiți în 2018 pentru aducerea sa.

Mbappe a venit în 2017 la PSG, de la AS Monaco. Mai întâi împrumut, apoi pentru 180 de milioane de euro, sumă plătită în 2018. Are 212 goluri și 98 de pase decisive în 260 de partide oficiale pe Parc des Princes.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!