Karim Benzema se desparte de Real Madrid - oficial

Karim Benzema se desparte de Real Madrid - oficial

Marele atacant francez Karim Benzema a decis să pună capăt colaborării cu fosta campioană a Europei Real Madrid, după 14 ani de mari succese și deosebite performanțe.

La 35 de ani, atacantul naționalei Franței pleacă de la Real Madrid în această vară, contractul său urmând să îi expire pe 30 iunie. Anunțul a fost făcut de Real printr-un comunicat de presă: „Real Madrid și căpitanul nostru Karim Benzema au convenit să pună capăt etapei strălucitoare și de neuitat din ultimii 14 ani”.

Benzema a fost cumpărat de Real de la Lyon în 2009 pentru suma de 35 de milioane de euro, enormă oricum și pentru acele timpuri. A câștigat 25 de trofee pentru los blancos, printre care 5 Ligi ale Campionilor, 5 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europe, 4 titluri, 3 Cupe ale Regelui și 4 Supercupe ale Spaniei.

Individual vorbind, a pus mâna și pe un Balon de Aur, plus că ocupă un loc 5 în topul fotbaliștilor cu cele mai multe prezențe pentru Real (647) și locul doi în ierarhia golgheterilor all-time (353 de goluri).

ADVERTISING

”Karim Benzema și-a câștigat dreptul de a-și decide viitorul. Madridistii și toți fanii din întreaga lume s-au bucurat de fotbalul său magic și unic, ceea ce l-a transformat într-unul dintre marile mituri ale clubului nostru și una dintre marile legende ale fotbalului mondial. Real Madrid este și va fi mereu casa lui și îi dorește lui și familiei sale tot binele în această nouă etapă. Marți, 6 iunie, la ora 12:00, va avea loc un eveniment dedicat plecării lui Karim, la care va fi prezent și președintele Florentino Perez”, se mai arată în comunicatul citat mai sus.

Karim BENZEMA'S BEST Real Madrid goals!

El ar putea lua calea țărilor arabe, acolo unde are o ofertă concretă de la Al-Hilal, unde ar putea fi coleg cu fostul său mare rival de la Barcelona, Leo Messi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!