Juventus pare dispusă să îl vândă pe Cristiano Ronaldo și i-a stabilit acestuia un preț modic

Juventus pare dispusă să îl vândă pe Cristiano Ronaldo și i-a stabilit acestuia un preț modic

Juventus Torino pare pentru prima dată dispusă să îl vândă pe Cristiano Ronaldo, chiar dacă acesta a fost cel mai bun jucător din ultimii ani ai Bătrânei Doamne, ba mai mult, i-a stabilit și un preț acestuia, un preț care poate fi ușor accesat de multe cluburi cu nume din Europa.

Portughezul nu mai este considerat indispensabil la Juve, mai ales după venirea ca antrenor a lui Andrea Pirlo, iar presa din Italia scrie că fostul mare jucător de la Milan, Inter și Juve vrea să renunțe la jucătorii scumpi și mai în vârstă din lot.

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după un nou mare eșec al lui Juventus

La 35 de ani, Ronaldo a petrecut deja doi ani la Torino, echipă pentru care a marcat 65 de goluri în 89 de meciuri și a și cucerit două titluri de campion. Însă Juve ar putea să se despartă de lusitan pentru o sumă care să cocheteze cu 60 de milioane de euro, după cum notează cotidianul spaniol Sport.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Se pare că cea mai probabilă destinație pentru Ronaldo, dacă acesta ar pleca de la Juve, ar fi PSG, care ar fi încântată să plătească o sumă atât de mică pentru un jucător cu 5 Baloane de Aur în vitrină.

PSG e finalista Ligii Campionilor, după 3-0 cu RB Leipzig, meci disputat marți seară. Juventus a fost eliminată de Lyon în optimile de finală ale acestui sezon.

Citește și:

PSG e prima finalistă a Ligii Campionilor

Reacții din presa internațională după prima calificare din istorie a celor de la PSG într-o finală de Liga Campionilor

D.A.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!