Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după un nou mare eșec al lui Juventus

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după un nou mare eșec al lui Juventus

Marele jucător portughez Cristiano Ronaldo a avut o primă reacție după eliminarea celor de la Juventus din optimile Champions League.

Juventus a învins Lyon vineri seara cu 2-1, dar a pierdut dubla manșă grație golurilor marcate în deplasare, având în vedere că în Franța, Olympique se impunea cu scorul de 1-0.

Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele de socializare, la finalul unui sezon în care Juve a cucerit titlul în Italia, singurul trofeu. Ca urmare, antrenorul Maurizio Sarri a fost destituit, iar în locul său a fost numit Andrea Pirlo, fostul mare jucător de la Milan, Inter și Juve.

ADVERTISING

Juventus Torino și-a demis antrenorul: Iată cine i-a luat locul

"Sezonul 2019-2020 s-a terminat pentru noi vineri, ceva mai târziu decât de obicei, dar mult mai devreme decât ne aşteptam noi. Acum e timpul pentru a reflecta şi a analiza, atât momentele bune, cât şi momentele proaste care au decurs în acest sezon. Un club atât de mare precum Juventus trebuie să gândească mereu ca unul dintre cluburile mari ale lumii, în aşa fel încât să ne putem considera unul dintre cele mai mari cluburi din lume.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Suntem mândri de faptul că am câştigat titlul în Serie A, încă un titlu la rând, într-un an atât de dificil. Personal, să marchez 37 de goluri pentru Juventus şi 11 pentru naţionala Portugaliei este ceva care mă face să privesc spre viitor cu mare ambiţie, dar şi cu dorinţa de a fi mai bun, de la an la an, așa cum o fac de obicei. Dar fanii vor mai mult de la noi! Aşteaptă mai mult de la noi. Iar noi, trebuie să oferim şi trebuie să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor lor. Sper ca această scurtă vacanţă să ne facă pe toţi să luăm cele mai bune decizii pentru viitor şi să revenim mai puternici şi mai dedicaţi decât am fost vreodată pentru acest club. Ne vedem curând!", puncta pe pagina sa de Facebook, legendarul Cristiano.

ADVERTISING

Ronaldo a devenit, după reușitele din partida cu OL, jucătorul cu cele mai multe goluri marcate într-un sezon în toată istoria clubului Juventus Torino.

El l-a depăsit astfel pe legendarul Ferenc Hizrez, care deţinea acest record de 95 de ani.

Citește și alte știri interesante despre Juventus pe SpotMedia.ro:

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi pe teren

Liga Campionilor: Manchester City o învinge din nou pe Real Madrid / Juventus, eliminată surprinzător

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇