Jandarmeria a împiedicat doi suporteri FCSB, unul prins cu droguri și altul interzis pe stadioane, să intre la meciul cu CFR Cluj

Jandarmeria a împiedicat doi suporteri FCSB, unul prins cu droguri și altul interzis pe stadioane, să intre la meciul cu CFR Cluj

Printr-un comunicat oficial, Jandarmeria a anunțat că la partida dintre FCSB și CFR Cluj de pe Stadionul Steaua au fost identificați doi suporteri, unul prins cu droguri și altul interzis pe stadioane, cărora nu li s-a permis accesul în arena din Bulevardul Ghencea.

Jandarmeria a mobilizat peste 900 de forțe de ordine pentru a preveni incidente în ziua meciului FCSB – CFR Cluj, primul meci pe Stadionul Steaua pentru echipa lui Gigi Becali din 2015 încoace.

Doi suporteri au fost prinși de jandarmi încercând să intre la meci, unul interzis pe stadioane și altul cu "o țigaretă confecționată artizanal cu miros puternic înțepător".

ADVERTISING

"În contextul meciului de fotbal dintre echipele FCSB și CFR Cluj, pe timpul accesului în arena sportivă, în zona peluzei Nord, jandarmii au depistat un suporter al echipei FCSB, care a încercat să pătrundă în stadion având aplicată sancțiunea contravențională complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive de fotbal.

Bărbatul, cu vârsta de 30 de ani, a fost preluat de forțele de ordine, fiindu-i întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare.

ADVERTISING

În același context, un alt bărbat, cu vârsta de 31 de ani, a fost depistat de jandarmi având asupra sa o țigaretă confecționată artizanal, cu miros puternic înțepător, prezentând în conținut materie vegetală ce părea a fi din categoria celor interzise la deținere.

În consecință, au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143 din 2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, cu modificările și completările ulterioare", se arată în comunicatul emis de Jandarmerie, conform DigiSport.

ADVERTISING

FCSB - CFR Cluj s-a terminat 1-0 în Ghencea, printr-un gol marcat de Andrea Compagno din penalty în minutul 67.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!