Iuliu Mureșan explică de ce a plecat Edi Iordănescu de la CFR Cluj

Iuliu Mureșan explică de ce a plecat Edi Iordănescu de la CFR Cluj

Fostul președinte al lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a plecat după ce a câștigat titlul.

Mureșan spune că Iordănescu este orgolios și a luat decizia de a pleca din cauza neînțelegerilor cu conducerea clubului.

"El are un exces de orgoliu şi poate asta a fost cauza pentru care s-au despărţit. Poate din atitudini s-a simţit jignit şi poate că de asta a plecat. Mai degrabă în relaţia cu conducerea. E vorba despre relaţia între oameni, iar patronii, Neluţu Varga, Becali, Rotaru, e normal să aibă pretenţia să discute cu jucătorii, iar de multe ori antrenorii nu acceptă, iar de aici apar despărţilile", a spus Mureșan pentru Telekom Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Mureșan a făcut și o comparație între actuala conducere din Gruia și cea din perioada Arpad Paszkany.

"În perioada mea, am luat echipa din Liga 3. Chiar nu mă pricepeam la fotbal, nu eram fan. Arpad Paszkany era mai pasionat, dar nici el nu a practicat. Noi am luat-o de la zero, iar noi le-am lăsat un club bine format, pus pe şine. Să zicem că le-a fost mai uşor de dus mai departe. Clubul era campion, clubul avea mentalitate de câştigător şi au dus munca foarte bine, până la o performanţă notabilă. Sunt perioade diferite. Nouă ne-a fost mai greu, luând clubul din Liga 3 şi să joci în Champions League.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acum, Arpad Paszkany are afaceri, dar nu în fotbal. Nu mai are nicio legătură. Stă mai mult în afară. Afacerile le are în altă ţară. E mai puţin în România în ultima perioadă, dar e bine", a mai spus fostul oficial de la CFR Cluj.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!