Ionuț Radu schimbă echipa după plecarea de la Auxerre

Ionuț Radu schimbă echipa după plecarea de la Auxerre

Auxerre i-a stabilit viitorul lui Ionuț Radu (26 de ani), portarul echipei, care a apărat în Franța cedat sub formă de împrumut de la Inter.

Presa din Franța anunță că șefii lui Auxerre au luat decizia finală în privința lui Ionuț Radu, dar și a altor jucători împrumutați. Concret, se pare că aceștia vor reveni la echipele de unde au fost împrumutați de către francezi, care doresc să reducă bugetul după retrogradarea din Ligue 1.

"Mai mulți jucători împrumutați, precum Ionuț Radu sau Han-Noah Massengo ori Isaak Toure, se vor întoarce la cluburile de care aparțin", notează site-ul jeunesfooteux.com. Este de așteptat, însă, ca Radu să nu rămână nici la Inter și să plece din nou împrumut sau transferat definitiv la o altă echipă.

ADVERTISING

Inter îi are pe Andre Onana și Samir Handanovic pe postul de portar, dar și pe Alex Cordaz, a treia variantă.

Ionuț Radu a apărat în 17 meciuri din sezonul de Ligue 1 la Auxerre, timp în care în cinci dintre partide a reușit să nu ia gol.

Auxerre (35 de puncte) a retrogradat la mustață din Ligue 1 în ultima etapă din campionat. Echipa lui Ionuț Radu a fost depășită de Nantes cu un punct, după ce a pierdut contra lui Lens, iar "Canarii" au reușit să se impună în ultima rundă și să se salveze.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!