Ionel Dănciulescu revine la Dinamo

Ionel Dănciulescu revine la Dinamo

Fostul mare jucător dinamovist Ionel Dănciulescu se întoarce la clubul pe care îl iubește, într-o funcție de conducere, la doar 5 luni de zile distanță de momentul în care a fost demis.

El se va implica oficial în proiectul noii Academii a lui Dinamo, a lui CS Dinamo mai exact, la 5 luni de la despărțirea de gruparea din Liga 1.

Dinamo are patru victorii la rând în România, dar Jerry Gane nu mai crede în promisiuni: Poate doar într-un miracol să mai sperăm

Fostul jucător din ”Ștefan cel Mare” a anunțat că dacă totul decurge conform planului marți va semna un contract cu cei de la CS Dinamo: ”Mai sunt mici detalii de pus la punct, dacă nu intervine nimic probabil marți va fi o conferință de presă, cu președintele clubului și domnul Vela (n.r.: ministrul de Interne), iar pe 15 ianuarie vom da drumul proiectului. E o Academie, de la U6 la U12, până acolo. Va fi semnat un protocol cu FC Dinamo, cu DDB, cu suporterii, vom colabora foarte bine”, puncta Danciu-Gol la DigiSport, în emisiunea Fotbal-Club.

ADVERTISING
Rezumat: Dinamo Bucuresti - Poli Iasi 4-1 I Cainii au facut spectacol I Et. 13, Liga 1, 2020-2021

Întrebat care au fost motivele pentru care a fost îndepărtat de la gruparea de Liga 1 patronată de spaniolul Cortacero, Danciulescu a ezitat să dea un răspuns clar: ”Au fost alte persoane care m-au dat afară, nu Cortacero sau Couto. Persoane de naționalitate română, dar tot răul spre bine. Domnul Șerdean m-a anunțat că sunt dat afară și tot el a promis că mă aduce înapoi. Domnul Șerdean ar putea spune cine m-a dat afară”.

Dinamo tocmai s-a impus vineri seara pentru a patra oară la rând în România, a treia în Liga 1, cu 4-1 în fața celor de la Poli Iași, ajungând pe locul 8, foarte aproape de play-off.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Toni Petrea anunță care sunt cei doi jucători de la FCSB pe care nu se poate baza în derbiul cu CFR Cluj

Liga 1: Meciul dintre Clinceni și FC Argeș, amânat pentru 24 de ore, din cauza terenului impracticabil

România a trecut de 550.000 de cazuri de COVID. 148 de oameni au murit în ultimele 24 de ore, inclusiv un copil de până în 9 ani (Infografice)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!