Dinamo are patru victorii la rând în România, dar Jerry Gane nu mai crede în promisiuni: Poate doar într-un miracol să mai sperăm

Dinamo are patru victorii la rând în România, dar Jerry Gane nu mai crede în promisiuni: Poate doar într-un miracol să mai sperăm

Dinamo București a bifat vineri seară a patra victorie la rând în meciurile din România, după 4-1 cu Poli Iași, însă acest lucru nu îi încălzește deloc pe ”alb-roșii”.

După plecarea lui Contra, fostul secund Jerry Gane își face excelent treaba și vineri Dinamo s-a impus clar în ”Ștefan cel Mare” cu 4-1 în fața lui Poli Iași, după ce la pauză scorul era egal, 1-1.

Dinamo câștigă al treilea meci consecutiv și urcă în clasamentul Ligii 1

Chiar și așa, problemele financiare grave nu le dau pace dinamoviștilor, însuși Gane spunând că la club în acest moment e nevoie de o minune pentru a se găsi o salvare.

ADVERTISING

”Deocamdată, cine a decis să plece, a plecat. În ultimele zile, cei din programul DDB au avut discuții cu jucătorii legat de viitor, de o posibilă strategie. Ei au un plan, încearcă zi de zi să ne ajute, să ne sprijine, să găsească soluții și să nu fie probleme din ianuarie, când ne reunim. Nu mai crede nimeni că se rezolvă. Din august nu a luat nimeni bani și acum se rezolvă miercuri? Poate doar într-un miracol să mai credem.

GOOOL! Dinamo - Poli Iași 3-1. Paul Anton înscrie un gol FABULOS

Să vedem dacă vom continua așa, pentru că e greu și pentru suporteri să țină clubul. Dacă partea spaniolă nu mai contează, cineva trebuie să vină lângă echipă. Trebuie să meargă mai departe cu mine sau fără mine. Până în ianuarie trebuie găsită o soluție”, puncta după meci la TelekomSport Ionel Gane, 49 de ani, fost jucător la Dinamo și Craiova.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Jerry Gane are două victorii în calitate de „principal” al lui Dinamo, cu FC Argeș și cu Poli Iași. În clasament, Dinamo este acum pe locul 8, cu 15 puncte, la doar două puncte de play-off.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ianis Hagi a marcat pentru Rangers în Europa League

AUR, un partid care a crescut în două luni de la 0,77% la 9%. Indicii că ascensiunea e legată de serviciile de informații

Rezultatele înregistrate vineri în etapa a 13-a a Ligii 1

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!