Ion Țiriac ia o decizie neașteptată

Ion Țiriac ia o decizie neașteptată

Ion Țiriac a decis să organizeze ediția din acest an a turneului de la Madrid, programată în luna septembrie, cu spectatori în tribune.

Deși la turneul de la Belgrad, la care au asistat peste 4.000 de spectatori, a izbucnit un focar de coronavirus, Țiriac e hotărât să primească spectatorii în tribune.

Anunțul a fost făcut de directorul turneului de la Madrid, Feliciano Lopez.

"Discutăm acest lucru cu autoritățile de ceva timp, le-am înaintat și un protocol de siguranță sanitară. Oficialii Ministerului Sănătății au fost încântați. Nu avem niciun dubiu, turneul se va disputa cu spectatori. Dacă al doilea val al pandemiei nu va veni în iulie sau august, vom primi spectatorii în tribune.

ADVERTISING

Probabil vor fi și mai mulți decât ne așteptam în momentul de față. Da, după evenimentele din Serbia toate turneele trebuie să asigure cum pot siguranța maximă, înțeleg perfect că ne asumam un risc, dar cred că tenisul are puterea să-și revină", a afirmat Feliciano Lopez, conform Tennis Channel.

Turneul de la Madrid este unul dintre cele pe care Simona Halep le apreciază cel mai mult. De altfel, sportiva noastră are și două victorii la Madrid, în 2016 și 2017.

Anul trecut, competiția de la Madrid a fost câștigată de olandeza Kiki Bertens.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole interesante de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe SpotMedia.ro

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇