Ion Țiriac explică de ce costurile de organizare ale turneului de la Madrid sunt mult mai mari în 2021

Ion Țiriac explică de ce costurile de organizare ale turneului de la Madrid sunt mult mai mari în 2021

Ion Țiriac este patronul puternicului turneu de la Madrid, și ATP și WTA, care se dispută acum pe parcursul a două săptămâni, iar omul de afaceri român a dezvăluit că în acest an costurile de organizare sunt mult mai mari.

El a spus de ce organizarea turneului din 2021 a fost cu mult mai scumpă în comparație cu edițiile precedente, și asta chiar dacă numărul infectărilor cu COVID-19 a scăzut în capitala Spaniei.

"Spre norocul nostru, Madridului îi merge mult mai bine decât Europei în general. De la ultimul oraș în Europa, a ajuns cel mai acătării din punct de vedere al numărului infectaților. Vor fi măsuri extraordinare, vor fi costuri peste costuri. Mă costă mult mai mult acum anul acesta, cu 50% din capacitate.

Simona Halep, la Madrid: Iată ora de start a meciului din turul 2

Socoteala e că trebuie să angajez undeva între 1500 și 2000 de angajați mai mult pentru acest turneu. Un turneu are foarte multe costuri. Nici partenerii nu prea mai plătesc tot, nu vor să plătească că nu mai sunt la fel de mulți spectatori. Dar serviciile trebuie date", au fost explicațiile lui Țiriac într-un interviu pentru cei de la Gazeta Sporturilor.

Mutua Madrid este cel mai puternic turneu de pregătire pe zgură pentru Roland Garros, iar în acest an Simona Halep, dublă campioană la Caja Magica, este cap de serie numărul 3 și se va duela chiar duminică în turul II cu Saisai Zheng, după ora 17, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Presa din Italia i-a cerut scuze lui Răzvan Marin: Cum a fost posibil să-i înțelegem greșit rolul?

Record mondial: Ghetele lui Leo Messi, vândute pentru o sumă impresionantă la licitație

A murit actriţa Olympia Dukakis, câştigătoare a premiului Oscar pentru rolul din Moonstruck

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!