Presa din Italia i-a cerut scuze lui Răzvan Marin: Cum a fost posibil să-i înțelegem greșit rolul?

Presa din Italia i-a cerut scuze lui Răzvan Marin: Cum a fost posibil să-i înțelegem greșit rolul?

Jurnaliștii italieni publică un comentariu superb la adresa lui Răzvan Marin, căruia îi cer scuze pentru criticile adresate în trecut.

Răzvan Marin este cel mai bun jucător al lui Cagliari și a avut evoluții apreciate. Iar jurnaliștii de la Calcio Casteddu i-au cerut scuze pentru că nu l-au înțeles în trecut.

"Românul devenise emblema unui management defectuos pe piața transferurilor, dar cu implicarea antrenorului Semplici a devenit esențial. Văzând ce a făcut în utima vreme, este firesc să ne întrebăm cum a fost posibil să-i înțelegem greșit rolul atât de mult timp. Răzvan Marin va fi, fără îndoială, cea mai mare absență împotriva lui Napoli, dar pentru cele două finale cu Benevento și Fiorentina ar putea fi arma suplimentară a unui Cagliari care încă mai speră la salvare. Răzvan Marin a devenit echilibrul de la centrul terenului. Românul a reușit în sfârșit să fie acel mijlocaș box to box.

ADVERTISING

Marin caută poarta de la distanță și acceptă și incursiunile, dar este întotdeauna gata să își protejeze colegii, dublând în faza de acoperire. Inima și plămânii unui jucător foarte criticat în prima sa parte la echipă au ieșit la iveală, în cel mai disperat moment al sezonului. Acest lucru înseamnă caracter", a scris Calcio Casteddu.

Răzvan Marin are trei goluri și cinci pase decisive în meciurile disputate în acest sezon de Serie A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!