Ion Țiriac construiește o nouă arenă de tenis de zeci de milioane de euro

Ion Țiriac construiește o nouă arenă de tenis de zeci de milioane de euro

Cunoscutul om de afaceri român Ion Țiriac se pregătește să construiască o nouă arenă de tenis în București.

El este gata așadar de o nouă investiție majoră pentru sportul românesc, după pationarul pe care l-a realizat acum ceva ani buni la Otopeni, lângă București.

„Fac acest stadion de tenis, cred că ajung banii pe care i-am pus deoparte, este undeva pe la 30 de milioane de euro. Nu fac un Taj Mahal, fac o treabă funcţională, adică să funcţioneze.

Madison Square Garden este în mijlocul New York-ului şi de 50 de ani are hochei la 04:00 după-amiază şi baschet la 08:00 seara”, declara puternicul om de afaceri într-un interviu realizat pentru ProSport.

ADVERTISING

Acesta și-a adus aminte cum România a pierdut într-un mod stupid singurul turneu ATP pe care îl deținea la București: „Singurul lucru care trebuie readus înapoi este turneul internaţional care este singura competiţie internaţională pe care România a avut-o şi din cauza nenorocirii…Scrieţi acolo cum s-a furat arena lui Ceauşescu pe care ne-a făcut-o nouă, cum a dispărut şi nu am mai putut să jucam tenis. Nu a furat-o, a dat şi Guvernul, şi BNR, şi toată lumea”, a răbufnit același Țiriac.

Ion Țiriac dezvăluie câți bani pierde Simona Halep în urma scandalului de dopaj: „Cine îi dă înapoi?”

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Același Tiriac, locul 2 în clasamentul celor mai bogați români, cu o avere de 8,5 miliarde de lei, s-a exprimat și pe subiectul Simona Halep, spunând că din cauza acestei suspendări pentru dopaj românca pierde 10 milioane de euro pe care nu îi mai poate recupera.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!