Ion Țiriac dezvăluie câți bani pierde Simona Halep în urma scandalului de dopaj: „Cine îi dă înapoi?”

Ion Țiriac dezvăluie câți bani pierde Simona Halep în urma scandalului de dopaj: „Cine îi dă înapoi?”

Tenismena din România Simona Halep, fostă lideră mondială WTA, aflată în plin proces pentru a-și dovedi nevinovăția în fața forurilor mondiale, după ce a fost depistată pozitiv în urma unui test anti-doping, pierde și foarte mulți bani în timpul acestui scandal.

Ion Țiriac, omul de afaceri apropiat în ultimii ani de Halep, dezvăluie și suma enormă pierdută de româncă, având în vedere că, de exemplu, Simona nu este lăsată să evolueze la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Omul de afaceri susţine că româncei i s-a luat şansa de a câştiga 10 milioane de euro: „Care doping? Adică una la 31 de ani începe să ia doping acum? Ce să facă cu dopingul? Cum să facă? Însă este încâlcită treaba, macularistica asta te ține ani și ani, iar pe urmă nu poți să spui cine e de vină. După șase luni, opt luni, un an, când nu o să mai joace? Cine e de vină? E sport profesionist.

ADVERTISING

Ea într-un an face 10 milioane. Cine i le dă înapoi? Are destul, nu e o problemă că moare de foame. Nu cred că au fost manipulate probele. Manipulată a fost proba Andreei Răducan. Dacă ceva a fost în probă, trebuie văzut de unde, cum și ce! Nu poate să își dea Simona Halep singură seama. Dar oamenii care au fost în jurul ei trebuie să știe de unde vine treaba asta. Că a luat un medicament, că a luat o hrană, că a luat nu știu ce și e periclitată cu ceva, se poate. Dar ea trebuie să demonstreze. Adică ăia te acuză și tu trebuie să demonstrezi. Și demonstrația asta uite că trenează”, declară fostul șef al COSR și președinte FRT pentru cotidianul ProSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La 31 de ani, Halep se poate lăuda cu câștiguri din tenis de peste 40 de milioane de euro, fiind depășită all-time doar de surorile Serena și Venus Williams.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!