Ion Țiriac a pus punct unui conflict ce data de ani buni

Ion Țiriac a pus punct unui conflict ce data de ani buni

Ion Țiriac a pus punct unui conflict pe care îl avea de ani buni.

Omul de afaceri se afla într-o dispută cu conducerea Federației de Tenis din Italia, dar totul s-a încheiat.

Președintele Federației de Tenis din Italia a dezvăluit că a primit un mesaj de felicitare din partea lui Țiriac pentru modul în care a organizat Turneul Campionilor la Torino.

"Inclusiv directorii unor turnee care nu au fost niciodată blânzi cu noi, precum Ion Țiriac, ne-au lăudat. Vorbim despre oameni care știu ce înseamnă să organizezi un eveniment de o asemenea amploare și cu o asemenea vizibilitate. Oameni sinceri și pricepuți, care înțeleg totodată și climatul dificil în care trebuie să muncim de un an și jumătate", a spus Angelo Binaghi într-o conferință de presă.

ADVERTISING

Conflictul dintre Țiriac și oficialii federației din Italia a pornit de la modul în care se împărțeau datele din calendarul ATP și WTA.

Turneul pe care Țiriac îl avea la Madrid este programat fix înaintea celui de la Roma și neînțelegerile porneau de la numărul de zile pe care fiecare competiție le avea.

Țiriac susținea că avea un turneu mult mai important, mai bine organizat, cu premii mai mari, motiv pentru care merita să primească mai multe zile decât cei de la Roma.

În schimb, cei de la Roma susțineau că au tradiția de partea lor și că merită și ei mai multe zile.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!