Ion Crăciunescu lansează o nouă variantă după cea mai controversată fază de arbitraj de la FCSB - Dinamo

Ion Crăciunescu lansează o nouă variantă după cea mai controversată fază de arbitraj de la FCSB - Dinamo

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu a lansat o nouă ipoteză după cea mai controversată fază de arbitraj de la FCSB – Dinamo.

Crăciunescu spune că la eliminarea lui Steliano Filip nu jucătorul lui Dinamo trebuia pedepsit, ci cel de la FCSB. El susține că Valentin Gheorghe trebuia să vadă cartonașul galben pentru simulare.

"Eu nu pot să-mi explic această eliminare. Am căutat circumstanțe arbitrului și nu am găsit. Am găsit un jucător care sare în sus fără să fie atins, Valentin Gheorghe. Bate pe ambele picioare și sare. Din săritură sare în adversar, nu are nicio treabă cu Filip. Dacă e să dai ceva aici, există un singur verdict: galben pentru simulare.

ADVERTISING

Valentin Gheorghe sare în sus ca să-l păcălească pe arbitru. Nu s-a dus cu talpa sus, nu se produce contact. E rușinos! El nu are voie să se ducă spre un adversar dacă nu are mingea? Filip nu e ușă de biserică, dar în acest caz nu trebuia dat cartonaș roșu", a spus Crăciunescu la DigiSport.

Dinamoviștii au contestat eliminarea lui Steliano Filip, iar Adrian Porumboiu a spus că aceasta a fost eronată.

Amintim că FCSB s-a impus în derbiul cu Dinamo cu 6-0 după un meci disputat pe Arena Națională în fața a peste 30 de mii de spectatori.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Golurile FCSB au fost marcate de Claudiu Keșeru, Octavian Popescu, Andrei Cordea, Paulo Vinicius, Valentin Gheorghe și Andrei Miron.

După acest rezultat, FCSB este pe locul 5, cu 12 puncte, iar Dinamo este pe 14, cu 6 puncte.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!