Ioan Ovidiu Sabău dezvăluie motivul real pentru care Dan Petrescu vrea să plece de la CFR Cluj

Ioan Ovidiu Sabău dezvăluie motivul real pentru care Dan Petrescu vrea să plece de la CFR Cluj

Fostul mare fotbalist Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit motivul real pentru care Dan Petrescu vrea să plece de la CFR Cluj.

Sabău spune că intenția antrenorului nu e generată de ofertele pe care acesta le are, ci de faptul că simte că nu mai e apreciat de conducere și că nu mai este luat în seamă când cere transferuri.

"Simte că nu e apreciat la adevărata lui valoare și nu e apreciat pentru tot ce a făcut. Ceva se întâmplă și tot ceea ce a făcut nu e apreciat de cei din club, de cei care investesc.

În plus, s-a acumulat o încărcătură nervoasă după nemulțumiri și discuții în contradictoriu. E de părere că nu a fost luat în considerare. Atunci când a cerut anumiți jucători s-a tratat superficial și s-a considerat că e prea pretențios", a spus Sabău la Look Sport.

ADVERTISING

După meciul cu FC Argeș, Dan Petrescu a anunțat că își ia câteva zile libere, iar apoi va decide dacă va rămâne la CFR Cluj.

"Am o pauză de cinci zile și vreau să mă gândesc la ce e bine pentru toată lumea. Am muncit trei ani și jumătate aici. Ceva se întâmplă, trebuie să iau o decizie bună și pentru mine, și pentru club. Oferte pentru mine? Sunt foarte multe. Dar aș vrea să plec, dacă o să plec, cu capul sus, să ne dăm mâna. Dar acum chiar am nevoie de o pauză, să mă relaxez”, a spus Petrescu.

El are oferte din Kazahstan, Rusia și Arabia Saudită.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇