Întrebarea dificilă primită de Elena Rybakina după victoria cu Simona Halep: "Nu-și are rostul"

Întrebarea dificilă primită de Elena Rybakina după victoria cu Simona Halep: "Nu-și are rostul"

Elena Rybakina a primit o întrebare dificilă la conferința de după victoria cu Simona Halep din semifinale la Wimbledon.

Jucătoarea născută la Moscova, dar care reprezintă Kazahstanul, a fost întrebată de reporterul New York Times dacă simte că reprezintă Rusia la acest Grand Slam.

"Așa cum am spus ieri, pot repeta și astăzi, reprezint Kazahstan de mult timp. Sunt foarte fericită că reprezint Kazahstan, pentru că ei au crezut în mine, așa că această întrebare nu-și are rostul", a spus Rybakina la conferința de după meci.

ADVERTISING

"Am jucat la Olimpiadă pentru Kazahstan, de asemenea în echipa de Fed Cup. Ce înseamnă pentru tine dacă simt că sunt din Rusia? Joc tenis și mă bucur să joc tenis aici. Îmi pare rău pentru tenismenii care n-au putut fi prezenți aici", a adăugat jucătoarea care locuiește la Moscova.

Elena a fost întrebată apoi și despre faptul că locuiește la Moscova: "N-aș putea spune că locuiesc la Moscova pentru că sunt mai mereu plecată la turnee și mă antrenez în Slovacia și Dubai. Nu am un loc unde locuiesc".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Organizatorii Wimbledon au hotărât să nu permită participarea jucătorilor ruși și belaruși la această ediție a Grand Slam-ului britanic din cauza războiului din Ucraina.

Elena Rybakina a învins-o ieri în semifinale pe Simona Halep și va disputa în premieră o finală de Grand Slam.

Sportiva în vârstă de 23 de ani o va înfrunta în ultimul act pe Ons Jabeur.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!