Înfrângeri usturătoare pentru echipele românilor în Europa

Înfrângeri usturătoare pentru echipele românilor în Europa

Marți a fost zi nereușită pentru echipele românilor în Europa.

Galatasaray, cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău titulari, a fost învinsă de nou-promovata Adana Demirspor, scor 2-0. Cicâldău a fost integralist și a primit un cartonaș galben chiar în minutul 3, iar Moruțan a fost schimbat în minutul 62.

După 18 etape, Galata are doar 24 de puncte, fiind la 8 puncte de retrogradare și 21 de primul loc. Echipa are doar o victorie în ultimele 9 meciuri de campionat.

Alaves, cu tânărul mijlocaș Alexandru Țîrlea pe banca de rezerve tot meciul, a fost învinsă de Villarreal într-o restanță din La Liga, scor 5-2. În minutul 75, scorul era egal, 2-2, dar deținătoarea Europa League a înscris trei goluri pe final de meci.

ADVERTISING

După această partidă, Alaves rămâne pe loc retrogradabil, 18, în timp ce Villarreal urcă pe 9, la 3 puncte în spatele Barcelonei. Echipa lui Xavi a reușit doar un egal la FC Sevilla, scor 1-1, deși a fost în superioritate numerică aproape o jumătate de oră.

Cagliari, echipa lui Răzvan Marin, a fost învinsă în deplasare la Torino, de Juventus, scor 2-0, într-un meci în care a avut doar un șut pe poartă. Românul a fost suspendat pentru această partidă, după cartonașul roșu de etapa trecută. Cagliari rămâne pe locul 19, cu 10 puncte după 19 etape, în timp ce Juventus urcă cel puțin temporar pe locul 5, cu 34 de puncte.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇