Înfrângere usturătoare pentru SCM Râmnicu Vâlcea în Liga Campionilor

Înfrângere usturătoare pentru SCM Râmnicu Vâlcea în Liga Campionilor

SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă fără drept de apel de formaţia rusă ŢSKA Moscova, cu scorul de 30-20 (14-11), sâmbătă, la Moscova, în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Echipa vâlceană a suferit a treia înfrângere în tot atâtea meciuri în cea mai importantă competiţie intercluburi de pe continent.

Dacă în prima repriză formaţia pregătită de Florentin Pera a jucat de la egal la egal cu ŢSKA, fiind chiar în avantaj de câteva ori, cu 3-2, 4-3 şi 5-4, dar rusoaicele au preluat controlul din minutul 20 şi au intrat la pauză cu un avans de trei goluri, 14-11.

ADVERTISING

În partea secundă, ŢSKA a început cu patru goluri consecutive (18-11), iar meciul a fost la discreţia gazdelor, care au avut şi 11 goluri în plus pe tabelă (27-16), câştigând în cele din urmă cu 30-20. SCM a marcat doar 6 goluri în partea secundă.

SCM Râmnicu Vâlcea, care a ratat şi două aruncări de la 7 metri la Moscova, nu a putut conta în acest meci pe două jucătoare de bază, Kristina Liscevic şi Mireya Gonzalez, ambele pozitive la coronavirus.

Golurile echipei vâlcene au fost înscrise de Marta Lopez 4, Irina Glibko 3, Asma Elghaoui 3, Evgenija Minevskaja 2, Cristina Florica 2, Jelena Trifunovic 2, Maren Aardahl 1, Marta Batinovic (portar) 1, Zeljka Nikolic 1, Raluca Dăscălete 1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru ŢSKA au marcat Elena Mihailicenko 9 goluri, Ekaterina Ilina 4, Polina Gorşkova 3, Daria Dmitrieva 2, Polina Vedehina 2, Kathrine Brothmann Heindahl 2, Sara Ristovska 2, Anastasia Ilarionova 1, Olega Gorşenina 1, Natalia Cighirinova 1, Iulia Markova 1, Marina Sudakova 1, Antonina Skorobogatcenko 1.

Au arbitrat belaruşii Serghei Kulik şi Dmitri Nabokov, iar delegat EHF a fost rusul Victor Poladenko.

În alt meci din grupă, BV Borussia 09 Dortmund a învins-o în deplasare pe RK Podravka Vegeta Koprivnica, cu 26-25.

ADVERTISING

Duminică vor avea loc partidele Brest Bretagne Handball - Gyori Audi ETO KC şi Odense Handbold - Buducnost Podgorica.

SCM Râmnicu Vâlcea va juca următorul meci pe 11 octombrie, acasă, cu Podravka.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇