Ce tensimene crede Barbara Schett că ar putea să-i sufle Simonei Halep titlul la Roland Garros 2020

Ce tensimene crede Barbara Schett că ar putea să-i sufle Simonei Halep titlul la Roland Garros 2020

Fosta tenismenă Barbara Schett, în prezent specialistă și comentatoare la Eurosport, a analizat șansele Simonei Halep de a câștiga Roland Garros 2020.

Austriaca în vârstă de 44 de ani, câșțigătoare a 3 turnee WTA la simplu în carieră, consideră că Simona pornește cu prima șansă la ediția din acest an a Openului Franței.

Karolina Pliskova, Victoria Azarenka și Jennifer Brady sunt jucătoare care ar putea s-o incomodeze pe Simona pe zgura pariziană, crede Barbara Schett.

"Cred că pe zgură trebuie s-o consideri favorită pe Simona Halep, care tocmai s-a impus la Roma. Pare că joacă la un nivel foarte bun, mai ales că n-a evoluat prea mult în ultimele luni. Pe zgură se simte foarte confortabilă și știe cum să câștige un Grand Șlam.

Ar mai fi Karolina Pliskova, la care tot așteptăm primul Grand Șlam, dar va depinde cum se simte mental și dacă va putea face față presiunii de a se număra printre favorite. Am văzut ce s-a întâmplat la US Open.

Și apoi sunt interesată să văd cum se va descurca Azarenka după prestația de la US Open. De asemenea, Jennifer Brady, de exemplu, este din punctul meu de vedere foarte talentată și o văđ descurcându-se bine pe zgură, pentru că are o varietate de lovituri. Competiția feminină a fost deschisă în ultimii ani, dar o văd favorită pe Simona Halep deoarece a mai câștigat Grand Șlam-uri în trecut și are un joc solid"

Barbara Schett, Într-o discuție organizată de Eurosport, potrivit unui comunicat remis SpotMedia.ro

27 septembrie - 11 octombrie este perioada în care se va desfășura Roland Garros 2020.

Simona a triumfat la Roland Garros în 2018, iar în alte două rânduri a disputat finala (2014 și 2017).

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇