Începe motorsportul spectacol. Ce pilot-surpriză vine la startul Campionatului Național de Drift

Începe motorsportul spectacol. Ce pilot-surpriză vine la startul Campionatului Național de Drift

Prima etapă din Campionatul Național de Drift a sezonului 2020 se va desfășura în acest weekend pe circuitul Prejmer din Brașov, iar la start și-au anunțat prezența un număr de 39 de piloți. Surpriza de pe lista de înscrieri este campionul național absolut de raliuri Simone Tempestini.


Evenimentul se va desfășura fără spectatori, pentru a respecta normele impuse de autorități pentru stoparea răspândirii noului coronavirus, însă fanii vor putea urmări, în direct, duminică, de la ora 16:00, pe Pro X și youtube, battle-urile din Top 16.

ADVERTISING


Cei trei care au dus lupta pentru titlu până în ultima etapă din 2019, Sorin Ene, Ivan Ivanov și Răzvan Frățianu, sunt gata să înceapă lupta pentru supremație în acest sezon. Învingător pentru a doua oară în carieră anul trecut, Frățianu este optimist înaintea startului de la Prejmer. „Îmi era extrem de dor de revenire. Chiar dacă e fără spectatori, abia aștept să începem”, a spus campionul en-titre.


Un total de 20 de concurenți s-au înscris la Clasa Pro, printre aceștia numărându-se și campionul național absolut de la raliuri, Simone Tempestini. Acesta a obținut licența cu succes pentru drift, iar sâmbătă va fi prezent la antrenamentele oficiale. „Întotdeauna mi-a plăcut partea asta de show și va fi o experiență plăcută, sunt convins. Iau în calcul să particip la toate etapele dacă programul internațional îmi va permite”, a afirmat Tempestini, care va pilota un BMW e36 de 450 de cai putere.

ADVERTISING


La Clasa Pro își va face debutul și Claudiu Adam, campionul en-titre al Clasei Semi Pro, titlu cucerit la numai 17 ani. În total, la Semi Pro sunt 19 concurenți la această rundă, mulți dintrei ei urmând să își facă debutul în această disciplină.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇